Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скандали з відпочинком нардепів та чиновників за кордоном під час війни: що думають українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандали з відпочинком нардепів та чиновників за кордоном під час війни: що думають українці

Active Group провела опитування щодо скандалу з відпочинком Арістова на Мальдівах

31 липня 2023, 19:15
Поділіться публікацією:

Минулого тижня з'явилося нове розслідування ЗМІ щодо відпочинку на Мальдівах нардепа Юрій Арістова. В результаті політик написав заяву на складання свого мандату. А генеральний прокурор розпочав кримінальне провадження щодо законності виїзду Арістовим на Мальдіви. До нього додому з обшуками навідалися силовики, які знайшли закордонний паспорт із відміткою про виїзд на розкішний курорт.

Скандали з відпочинком нардепів та чиновників за кордоном під час війни: що думають українці

Відпочинок Арістова на Мальдівах (колаж з відкритих джерел)

Потім виник новий скандал слугою народу Андрієм Холодовим, який у січні 2023 року виїхав до Кіпру і більше не повертався. Холодов вже півроку не відвідує засідання парламенту. Сьогодні народний депутат від "Слуг народу" та кум Медведчука Андрій Холодов написав заяву про складання повноважень.

Варто зазначити, що пропри війну та заборону чоловікам виїжджати за кордон, багато чиновників та депутатів, користуючись службовим становищем та іншими причинами виїхати, потрапляють у схожі скандали.

Соціологічна компанія Active Group провела опитування щодо скандалу та запитала українців, чи потрібно пом'якшити або ускладнити правила тимчасового   виїзду чоловіків за кордон.

Варто зазначити, що таке питання соціологи задавали українцям у березні, травні та липні 2023 року.

Більшість українців, а саме 25, 8%, у липні (навіть після скандалів) вважають, що треба лишити все як є.

У травні 29,2 % опитаних виступають за пом'якшення обмежень.

У березні більшість опитаних (27,3%) теж підтримала  пом'якшення.

Скандали з відпочинком нардепів та чиновників за кордоном під час війни: що думають українці - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що чи правильно вчинила Ольга Харлан, що не потисла руку росіянці. Українська фехтувальниця Ольга Харлан зустрілась на Чемпіонаті світу з "нейтральною" атлеткою з Росії Анною Смірновою. Українська спортсменка перемогла росіянку у першому раунді ЧС з рахунком 15:7, однак вибула зі змагань, через те, що не потисла руку суперниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини