Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ситуація непроста, але покращилася": Зеленський прокоментував бої під Покровськом
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ситуація непроста, але покращилася": Зеленський прокоментував бої під Покровськом

Президент заявив, що наразі зарано робити якісь висновки про ситуацію на Покровському напрямку

7 вересня 2024, 17:38
Поділіться публікацією:

Ситуація на Покровському напрямку за останні кілька днів покращилися, але залишається непростою, заявив президент України Володимир Зеленський.

"Ситуація непроста, але покращилася": Зеленський прокоментував бої під Покровськом

Зеленський прокоментував ситуацію на Покровському напрямку. Фото з відкритих джерел

"Ситуація на Покровському напрямку в будь-якому випадку непроста. Я вдячний воїнам. До виїзду на засідання Контактної групи з питань оборони України, десь три-чотири доби ситуація там була краща. Ми проговорювали всі ці деталі три рази на день з Олександром Сирським", — сказав Володимир Зеленський.

При цьому президент відзначив, що поки зарано обговорювати ситуацію на Покровському напрямку.

"Там важлива ситуація, тому зараз я не хочу говорити завчасно. Коли там все повністю стабілізується, тоді будемо розмовляти про це", — додав глава держави.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники продовжують наступати на Покровському напрямку, попри заяви Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, повідомив офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Главком і Верховний повідомили, що на Покровському напрямку — стабілізація. Але якщо це стабілізація, то я балерина. Росіяни продовжують просуватися. Як я і зазначав, росіяни не мають сил для одночасного наступу на Покровськ, Селідово і Курахівку, тому вони обрали один пріоритет і проламують нашу оборону. Все доволі логічно, адже це дозволить оточити групу підрозділів, що тримають оборону між Невельськом і річкою Вовча", — наголосив він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Європі може настати криза масштабу Другої світової війни, якщо перемогу на президентських виборах у США здобуде Дональд Трамп. Перемога Трампа може залишити Європу в скрутному становищі, пишуть у матеріалі для Foreign Policy Філліпс О'Брайен, професор стратегічних досліджень в Університеті Сент-Ендрюс, та Едвард Стрінгер, маршал авіації Королівських ВПС у відставці і старший науковий співробітник британського аналітичного центру Policy Exchange.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини