Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація на сході погіршується: в ЗСУ розповіли про важкі бої за село біля Авдіївки
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація на сході погіршується: в ЗСУ розповіли про важкі бої за село біля Авдіївки

Росіяни проводять штурмові дії південніше села, ситуація погіршується, зазначили аналітики DeepState

13 березня 2024, 22:10
Поділіться публікацією:

Російські  загарбники  повідомили, що зайняли селище Невельське на Донеччині. Але ця інформація — неправдива. Заяви РФ   спростовує спікер  ОСУВ "Таврія", офіцер Збройних сил України Дмитро Лиховій, коментуючи ситуацію  Liga.net.

Ситуація на сході погіршується: в ЗСУ розповіли про важкі бої за село біля Авдіївки

Ситуація в Невельському (фото з відкритих джерел)

Як він каже, ворог розповсюджує фейкову інформацію про  контроль над цим населеним  пунктом. Зараз  українські військові  продовжують  контролювати  це селище  на Авдіївському напрямку.

Також  аналітики DeepState підтверджують, що Невельське  лишається під контролем військових  Сил оборони України станом на кінець доби 12 березня. Але, як інформує  ресурс, "ситуація повільно погіршується".

"Ворог проводить штурмові дії південніше села. Враховуючи, що дана інформація є передчасним повідомленням нагору про успіх, то командування росіян залучить додаткові сили, чим посилить тиск, задля виправлення своєї ж брехні", — додають аналітики DeepState.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Сирський знову поїхав на фронт і розповів, де є загроза просування ворожих військЯк повідомив Олександр Сирський, він знаходиться на фронті, а саме побував у двох бригадах, в яких ускладнюється обстановка. За його словами, на цих напрямках є загроза просування російських підрозділів у глибу українських територій. 

Сирський повідомив, що після детального аналізу оперативної обстановки і можливих загроз прийнято ряд рішення, а саме щодо посилення частин резервами, боєприпасами, а також засобами РЕБ. Таким чином, підкреслив Головнокомандувач ЗСУ, ці дії забезпечать стійкість оборони на проблемних ділянках фронту. Разом з тим, Сирський підкреслив, що в цілому, оперативна обстановка на Східному фронті і далі залишається складною.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини