Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація на фронті у глухому куті: Буданов розповів, у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація на фронті у глухому куті: Буданов розповів, у чому причина

Кирило Буданов зазначив, що ситуація на фронтах зайшла в глухий кут, Україна дуже чекає на постачання нових озброєнь.

29 грудня 2022, 10:10 comments2876
Поділіться публікацією:

Активні бойові дії в Україні зараз призупинилися, але це не оперативна пауза і ніяке не перемир'я. Справа в тому, що ні українцям, ні росіянам поки не вдається здійснити значних проривів. Як передає портал "Коментарі", про це заявив голова ГУР Міноборони Кирило Буданов, пише BBC.

Ситуація на фронті у глухому куті: Буданов розповів, у чому причина

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Головний український розвідник зазначив, "ситуація просто підвисла. Руху немає”. Після того, як українські військові у листопаді деоккупували Херсон, основні бойові дії розгортаються в районі Бахмута на Донеччині.

На решті дільниць фронту російські війська в основному займають оборонні позиції, а настання зими та нестача наступальних озброєнь змусили українські сили знизити інтенсивність наземних операцій уздовж лінії зіткнення, що розтяглася приблизно на 1000 км.

На думку Буданова, Росія зараз "у повному безвиході", несучи надзвичайно високі втрати, і Кремль вже прийняв рішення оголосити про чергову хвилю мобілізації. Однак, додає він, українській армії на багатьох напрямках, як і раніше, не вистачає ресурсів для подальшого просування вперед.

“Ми не можемо завдати їм поразки на всіх напрямках у повному обсязі. Але й вони також не можуть. Ми дуже сильно чекаємо на нові поставки озброєнь, а також надходження більш просунутих типів озброєння”, — сказав Буданов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — буде не до співпраці з Росією: Ізраїль підвищив готовність до нападу на Іран.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії мілітаризація суспільства набирає обертів: до чого готується Путін – як реагує Захід.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини