Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирського попросили зупинити дії, які можуть привести до втрат. Про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирського попросили зупинити дії, які можуть привести до втрат. Про що мова

Журналіст Юрій Бутусов публічно звернувся до Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського із закликом втрутитися у дії деяких керівників, адже вони можуть привести до необґрунтованих втрат на фронті

11 березня 2024, 20:07 comments12255
Поділіться публікацією:

Журналіст Юрій Бутусов заявив, що деякі керівники наказують своїм підлеглим провести дії на фронті, які вже були викриті ворогом ще на етапі розгортання сил. Вони, стверджує журналіст, знаходяться під постійним ураженням.

Сирського попросили зупинити дії, які можуть привести до втрат. Про що мова

Олександр Сирський

За його словами, втрата раптовості нанесення удару при тому, що росіяни мають більшість у силі та в інших засобах ураження, неминуче приведе до провалу.

"В черговий раз не враховуються численні помилки в управлінні та застосуванні, не слухаються компетентні поради та застереження. Чим це закінчиться ми усі розуміємо",
- заявив Бутусов.

При цьому він підкреслив, що відповідати за втрати військових перед українцями буде в тому числі і керівництво Збройними силами України.

Бутусов закликав Сирського звернути увагу на обстановку, а також ухвалити рішення з наявної інформації.

"Бо хтось відповідає за чергове інтервʼю, а хтось має відповідати за життя людей",
— додав журналіст.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про провальну операцію із трагічними наслідками, про яку стало відомо 28 лютого. Тоді загинула група бійців 73-го центру ССО під час спроби закріпитися на Тендрівській Косі у північній частині Чорного моря, біля берегів Херсонської області.

Як заявив тоді Юрій Бутусов – це сталося з багатьох причин. Головними з яких стали втрата раптовості нападу та недооцінка можливостей ворога. Тоді, говорить Бутусов, операція була погано розроблена, її потрібно проаналізувати і не допустити чогось подібного у майбутньому, адже ціна прорахунків надто висока – життя українських захисників.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 березня 2024, 20:59

Риба гниє з голови. 2 Патріота супроводжували кортеж Фюрера і грека. Поки один Патріот був на чергуванні, другий переміщався на відповідну відстань у напрямку руху кортежу і розгортався. Тоді перший починав передислокацію. Вояки були настільки задовбані, що вже не могли адекватно діяти. Втратили і життя фахівців і $2 мільярди. Греція нам компенсує половину за розрекламований вояж свого? Ще по $0,6 мільярда сплатили Ердогану за 2 катери. В той час як найкращі російські кораблі, знищені у Чорному морі оцінювали у $300 мільйонів. Ці катери нам жодної користі, тільки гарна дорога мішень Путіну. Вони або стоятимуть у Туреччині або будуть знищені ворогом. Тоді за що турки отримали у 2 рази дорожче ринкової вартості замовлення на $1,2 мільярда?


Новини