Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський розповів, що зараз відбувається у війську. Як проходить зміцнення обороноздатності
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський розповів, що зараз відбувається у війську. Як проходить зміцнення обороноздатності

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у Фейсбуці розповів про те, що працює над зміцнення українського війська. Особливу увагу він приділяє питанням ротації

22 березня 2024, 19:57
Поділіться публікацією:

Як повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, відповідно до ухвалених рішень проводиться оптимізація структур військового управління, які активно діють у відбитті обширної збройної агресії з боку Російської Федерації. За його словами, протягом десятирічного конфлікту тимчасові військові органи управління та зони відповідальності військових угруповань формувалися та змінювалися відповідно до поточної обстановки та потреб бойових дій.

Сирський розповів, що зараз відбувається у війську. Як проходить зміцнення обороноздатності

Олександр Сирський

Наразі, як відзначив Сирський, враховуючи набутий досвід, вживаються організаційні заходи з метою спрощення та підвищення ефективності управління. Основна мета цих заходів полягає в оптимізації та поліпшенні оперативності командування.

Окрім того, Головнокомандувач ЗСУ підкреслив, що деякі військові угруповання будуть переформатовані, зокрема, буде розглянута реорганізація керівного кадрового потенціалу з метою раціонального розподілу ресурсів. Один з головних пріоритетів полягає в запровадженні системи ротації особового складу бойових бригад.

При цьому Сирський підкреслив, що деякі військові підрозділи діють у зоні відбиття збройної агресії Російської Федерації вже з початку повномасштабного вторгнення. Крім того, важливо надавати належну увагу питанням відпочинку для наших військових, забезпеченню озброєнням та військовою технікою, а також відновленню боєздатності бригад у цілому, додав Головнокомандувач ЗСУ.

За його словами, цей процес вже розпочато та буде продовжено в майбутньому. Сирський підкреслив, що йде зміцнення обороноздатності, щоб протистояти ворогові і наближати перемогу над ним.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Генштабі підтримали зауваження нардепів щодо ротацій військових.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини