Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський назвав умову, яка дасть шанс на перемогу України у війні з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський назвав умову, яка дасть шанс на перемогу України у війні з РФ

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що продовжує роботу в бригадах, які зараз працюють на Запорізькому напрямку і додав, що там оперативна обстановка знаходиться під контролем Сил оборони

14 березня 2024, 12:17 comments1132
Поділіться публікацією:

Як повідомив Олександр Сирський, росіяни продовжують атакувати позиції Сил оборони в районах Роботине, Вербове, але, додав він, без особливого успіху.

Сирський назвав умову, яка дасть шанс на перемогу України у війні з РФ

Олександр Сирський

При цьому Сирський підкреслив, що бойові дії характеризуються численним застосуванням безпілотників всіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів.

За таких обставин, підкреслив Головнокомандувач ЗСУ, ударні безпілотні системи поступово стають основною ударною зброєю сухопутних підрозділів у загальновійськовому бою.

"В цих умовах надійний захист наших військовослужбовців можуть забезпечити тільки сучасні та потужні засоби РЕБ, роль та значення яких постійно зростає. Протистояння дронів та РЕБ вийшло на перший план і тільки той, хто перший зможе добитися відриву від противника в цьому змаганні, буде мати шанс на перемогу",
— підкреслив Сирський.

Окрім того, він розповів про один із позитивних моментів. За його словами, вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передньому краї.

Як підкреслив Сирський, такі дії дозволять стабілізувати обстановку і позитивно вплинуть на морально-психологічний стан українських воїнів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський зараз працює на фронті. Зокрема, він уже відвідав ті бригади, які ворог намагається постійно штурмувати. Як відзначив Сирський, після детального аналізу оперативної обстановки і можливих загроз прийнято ряд рішення, а саме щодо посилення частин резервами, боєприпасами, а також засобами РЕБ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини