Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський натякнув, що невдовзі збитих ворожих літаків стане ще більше
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський натякнув, що невдовзі збитих ворожих літаків стане ще більше

У другу річницю повномасштабної війни Сирський подякував захисникам та захисникам України, медикам, рятувальникам, волонтерам, а також партнерам за допомогу нашій державі

24 лютого 2024, 10:00
Поділіться публікацією:

Україна найближчим часом зможе дати відповідь російським окупантам у повітрі. Збитих ворожих літаків буде більше. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram.

Сирський натякнув, що невдовзі збитих ворожих літаків стане ще більше

Олександр Сирський. Фото: з відкритих джерел

"Вірю, що найближчим часом ми дамо асиметричну відповідь російському окупанту і в повітрі. Російських літаків, що горять, стане ще більше. Керівництво держави робить для цього все можливе", — зазначив головнокомандувач.

Він нагадав, що за два роки Україна досягла помітних успіхів, звільнивши північ та Харківську область, частину Херсонської області, острів Зміїний, а також очищаючи Чорне море від російського флоту.

Олександр Сирський подякував захисникам та захисникам України, медикам, рятувальникам, волонтерам, а також партнерам за допомогу нашій державі.

"Кожен снаряд, кожен танк, кожна бронемашина — це насамперед збереження життя українського солдата. Ми воюємо за кожен метр нашої землі, втім найцінніше, що у нас є — життя українського воїна", — додав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" – до другої річниці російського вторгнення в Україну наша країна підійшла у гіршій ситуації, ніж це було рік тому. Про це пишуть закордонні видання, включно з The Times, це усвідомлюємо і ми самі. Підтримка з боку закордонних партнерів (особливо США) слабшає, всередині самої України немає тієї згуртованості, що раніше (особливо це видно з дебатів навколо законопроекту про мобілізацію), а окупаційна армія РФ продовжує тиснути на фронті, мріючи захопити якнайбільше нових територій. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" стан російсько-української війни на даний момент, її перспективи, а також розповіли, що слід робити Україні для покращення своїх позицій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osirskiy/593
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини