Головна Новини Суспільство Війна з Росією Син Трампа відзначився скандальною заявою про війну, натякнувши на поразку України
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Трампа відзначився скандальною заявою про війну, натякнувши на поразку України

Трамп молодший висловився проти продовження фінансування війни з боку США, звинувативши НАТО в тому, що воно надмірно покладається на американську підтримку

9 грудня 2023, 11:00
Поділіться публікацією:

Син колишнього президента США Дональд Трамп-молодший розкритикував зовнішню політику США щодо України. Він заявив, що Україна вже програла у війні із Росією. Як передає портал "Коментарі", про це пише Newsweek.

Син Трампа відзначився скандальною заявою про війну, натякнувши на поразку України

Дональд Трамп-молодший. Фото: із відкритих джерел

"Немає більше великих воєн, немає більше фінансування військово-промислового комплексу! Для тих із вас, хто ідіоти, Україна програла цю війну досить давно, ми просто тримаємо їх на системі життєзабезпечення з нескінченними грошима!", — заявив син Трампа.

Його висловлювання пішли за суперечливими заявами колишнього ведучого Fox News Такера Карлсона, який процитував передбачувані коментарі міністра оборони Ллойда Остіна, що американських "дядьків, двоюрідних братів і синів" буде відправлено воювати в Україну, якщо не буде продовжено належне військове фінансування.

Трамп молодший висловився проти продовження фінансування війни з боку США, звинувативши НАТО в тому, що воно надмірно покладається на американську підтримку. Білий дім та Остін не відповіли на ці заяви.

Однак офіс Остіна відкинув коментарі телевізійних оглядачів, підтвердивши прихильність до Міністерства оборони підтримки України. Білий дім стверджує, що фінансування України необхідне для запобігання перемозі Росії, яка може призвести до того, що Путін анексує Україну та створить пряму загрозу країнам НАТО. У цьому випадку буде задіяна стаття 5 НАТО, яка вимагає від країн-членів, включаючи США, реагувати на напади на будь-яку країну-члена.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський популярніший за Трамп і Байден у США, але є людина, яка обійшла навіть його: результати опитування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини