Головна Новини Суспільство Війна з Росією Симоньян влаштувала істерику через опитування в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Симоньян влаштувала істерику через опитування в Україні

Пропагандистка Маргарита Симоньян обурена таким ставленням до себе

11 травня 2023, 23:15 comments11200
Поділіться публікацією:

 Пропагандистка з РФ  Маргарита Симоньян злякалась за власне  життя після  процедури голосування в Telegram-каналі УНІАН.

Симоньян влаштувала істерику через опитування в Україні

Маргарита Симоньян (фото з відкритих джерел)

Прихильниця путінської диктатури  та війни проти України, тепер стверджує, що вона, і ще один  пропагандист Кремля Володимир Соловйов будуть наступними після Дугіної, Татарського і Прилєпіна.

"Вони тепер в державному українському агентстві, на сайті проводять голосувалку, кого б вони хотіли вбити наступним. Це агентство УНІАН влаштувало опитування, кого треба грохнути наступними. На першому місці Володя Соловйов, на другому місці я і далі за списком", -  наробила крику  російська  пропагандистка.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що кремлівська пропагандистка пообіцяла, що поїде з Росії, якщо Пугачову "пробачать". Нещодавно Примадонна російської сцени знову повернулась до російської столиці, щоб попрощатись зі своїм товаришем Валентином Юдашкіним. Алла Пугачова  в чорному вбранні  була присутня  на церемонії прощання з модельєром, де зустрілась з прес-секретарем  російського президента Дмитром Пєсковим.  Багато росіян обурилось  тим, що  Пєсков поцілував руку Примадонни  і промовив, що  таки радий її бачити. На це з’явилась реакція  пропагандистки  Маргарити Симоньян. Вона сказала, що не  буде терпіти, коли Пугачову "приймуть назад".

Також "Коментарі" писали про те, що кремлівська пропагандистка раптово визнала, що "референдуми" Росії в Україні фейкові. Маргарита Симоньян раптово визнала, що російські "референдуми" в Херсонській та Запорізькій областях — фейкові. Одна з головних пропагандисток Кремля під час ефіру на російському телебаченні заявила, що треба  провести у всіх українських областях, в тому числі в Херсонській і Запорізькій, "чесні і чисті" референдуми, щоб  місцеві жителі відповіли, чи хочуть приєднатися до Росії або залишитися в Україні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини