Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сили ППО ЗСУ уточнили що сьогодні прилетіло по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Сили ППО ЗСУ уточнили що сьогодні прилетіло по Україні

Військовим вдалося знищити 18 крилатих ракет повітряного та морського базування Х-101/Х-555 та "Калібр", сім керованих авіаційних ракет Х-59

14 січня 2023, 19:21 comments1603
Поділіться публікацією:

Повітряні Сили ЗСУ деталізували ситуацію щодо сьогоднішнього ракетного удару: що летіло і які ракети вдалося збити, пишуть "Коментарі".

Сили ППО ЗСУ уточнили що сьогодні прилетіло по Україні

Збили 25 із 38 випущених по Україні ракет рашистами. Фото Міноборони РФ

14 січня російські окупаційні війська завдали масованого ракетного удару по об’єктах критичної інфраструктури та житлових кварталах міст чи не усієї України.

Близько 13:00 рашисти здійснили пуски крилатих ракет Х-101/Х-555 із восьми стратегічних бомбардувальників Ту-95мс з району Каспійського моря та ракет "Калібр" із надводних кораблів та підводних човнів з акваторії Чорного моря. Усього – 23 крилаті ракети повітряного та морського базування.

Водночас в повітряному просторі на різних напрямках спостерігалась активність ворожої тактичної авіації. Із винищувачів Су-35 здійснено 5 пусків керованих авіаційних ракет Х-59.

Також армія РФ випустила п’ять крилатих ракет Х-22 із п’яти дальніх бомбардувальників Ту-22м3 (одна із цих ракет влучила в багатоповерхівку у м. Дніпро).

Протиповітряна оборона працювала у зоні відповідальності усіх повітряних командувань – "Центр", "Південь", "Схід" та "Захід".

Станом на 18:30 на сході та півдні країни протиповітряний бій триває. Ворог продовжує атакувати з літаками тактичної авіації. Випущено ще п’ять керованих авіаційних ракет Х-59, чотири з яких збито нашою ППО. 

Загалом на цей час знищено 25 із 38 ракет різних типів. Зокрема 18 крилатих ракет повітряного та морського базування Х-101/Х-555 та "Калібр", сім керованих авіаційних ракет Х-59.

Ранок 14 січня розпочався із підступного удару по Києву. Столицю України атакували з північного напрямку зенітними керованими ракетами ЗРК С-400/С-300, які летіли по балістичній траєкторії.

Як писали "Коментарі", сьогоднішня масована ракетна атака Росії на Україну принесла чимало збитків та жертв серед цивільних. Вбити ракетну та безпілотну індустрію РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван Сирко

14 січня 2023, 19:45

млять и что там с этой информацией делать? КОГДА НАЧНЕТЕ В ОТВЕТ НАНОСИТЬ УДАРЫ ПО МЕСТАМ И ОБЪЕКТАМ С КОТОРЫХ ВЕДУТСЯ УДАРЫ ПО УКРАИНЕ!!! латентное не компетентное правительство, уже практически год и нет полноценного своего производства ракет и снарядов. Другие страны все обещают и дают крупицы. За-то тарифы на электрику в этом году взлетят на 110% вот только с чего платить и за что жить! Фашисты что в рашке что у нас!!!


Новини