Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сили оборони втратили 60% міста: ворог з важкими боями суне вперед
commentss НОВИНИ Всі новини

Сили оборони втратили 60% міста: ворог з важкими боями суне вперед

Росіяни просуваються у Торецьку

сьогодні, 07:09
Поділіться публікацією:

Російські загарбники продовжують просуватися у лобову в Торецьку, розповів воєнкор Богдан Мірошніков. За його словами, там немає чіткої лінії бойового зіткнення серед руїн будинків, а в одному ряду багатоповерхівок можуть бути наші військові та ворог почергово.

Сили оборони втратили 60% міста: ворог з важкими боями суне вперед

Війна в Україні

"Нашого контролю залишається ще відсотків 40-45, ще 10-15% це сіра зона. Ворог наразі закріпився тільки у східній частині міста з боку Південного-Залізного", — розповів експерт.

За його словами, тактика окупантів у Торецьку незмінна — це мʼясні штурми. Як каже Мірошніков, Торецьк ворогу вже давно занадто дорого обходиться, а обійдеться ще дорожче.

"І хоч їм чхати на втрати, але боєздатність у них все ж падає з кожним днем, а резервів вже не така кількість, як було 4-5 місяців тому", — додав експерт.

Окрім того, він розповів, що у Селидове все частіше заходять ворожі ДРГ, причому як з Михайлівки та Маринівки, так і з Цукуриного.

"Але це шлях в один кінець для них. Бо у Селидовому було зроблено те, чого не було в Новогродівці та чого не вистачило в Українську", — відзначив Мірошніков.

І хоч ворог фактично охопив Селидове з трьох боків, це поки взагалі нічого не означає, підкреслив він і додав, що за місто тримаються та ретельно контролюють розгортання свіжих ворожих резервів, які збираються на нові штурми.

"Наші воїни дуже вмотивовані на утилізацію ворога у промислових масштабах!"
— додав Мірошніков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за даними моніторингового проекту DeepState, росіяни змогли досягти успіхів біля чотирьох населених пунктів в Донецькій області. Зокрема, ворог просунувся біля Новогродівки, Новоолександрівки, Сухої Балки та в Островському.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини