Головна Новини Суспільство Війна з Росією Швидкого прориву на підступах до Херсону не буде, - військовий експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Швидкого прориву на підступах до Херсону не буде, - військовий експерт

Як просувається фронт на підступах до Херсону

11 червня 2022, 23:29 comments2012
Поділіться публікацією:

За інформацією оперативного командування "Південь", 11 червня в Херсонській області на адміністративних межах з сусідніми областями та у Бериславському районі ведуться інтенсивні бойові дії. В результаті обстрілів окупантів багато пошкоджених будинків та будівель, поранених мирних жителів, вбитої худоби.

Швидкого прориву на підступах до Херсону не буде, - військовий експерт

Фото з відкритих джерел

В Генеральному штабі ЗСУ повідомляли, що на Південнобузькому напрямку росіяни обстрілювали українські позиції у районах Добрянки, Великої Костромки, Мурахівки і Прибузького, намагалися вести контрбатарейну боротьбу.

Зранку на російських каналах з'явилося повідомлення про захоплення армією рф Кінбурнської коси, хоча ця територія була окупована раніше й це заповідна зона, пише в Телеграм військовий експерт Олег Жданов. За його словами, окупанти укріпилися на підступах до Херсону, тому швидкого прориву їх оборони в цьому районі не буде. Протягом доби росіяни атакували позиції ЗСУ зліва на плацдармі біля річки Інгулець та в районі Киселівки.

Серед новин про успіхи ЗСУ експерт наводить дані про атаки нашої авіації в районі села Стара Збур’ївка та знищення місця дислокації живої сили противника. Повідомляється, що ліквідовано два російських генерали та багато офіцерів і солдатів. Звільнено селище Таврійське.

Як писав портал "Коментарі", Сінгапур надасть Україні допомогу. Про це повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ країни. Інформацію про надання додатково гуманітарної допомоги підтвердила посол України в Сінгапурі.

Також повідомляли, що в розвідці наголосили, що в росії ще є резерви для довготривалої війни. Про це повідомив представник Головного управлення розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Швидкого прориву на підступах до Херсону не буде, - військовий експерт - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ZhdanovChannel
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини