Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шуляк прокоментувала інцидент з пораненим воїном та принесла вибачення
commentss НОВИНИ Всі новини

Шуляк прокоментувала інцидент з пораненим воїном та принесла вибачення

Шуляк підкреслила, що ніколи не хотіла образити

20 грудня 2022, 18:56
Поділіться публікацією:

Голова партії “Слуга народу”, народна депутатка Олена Шуляк прокоментувала інцидент з воїном у лікарні та принесла йому свої вибачення. Про це вона заявила на своїй сторінці у Facebook.

Шуляк прокоментувала інцидент з пораненим воїном та принесла вибачення

Олена Шуляк (фото з відкритих джерел)

“Триста днів оборони. Головне почуття — безмежна вдячність. Вдячність нашим українським воїнам. Кожен день, кожна справа спрямовані на одне — як підтримати, як допомогти тим, хто сьогодні захищає країну, як дати їм упевненість у тому, що вони мають відігравати провідну роль у відновленні країни. Саме це і є метою моїх зустрічей і спілкування із захисниками. Не лише у тилу, а і на фронті — в Купянську, Херсоні, а тиждень тому — і в Бахмуті. Саме для цього — реальні справи нашої партії: безпосередня допомога військовим підрозділам і спрямування 130 млн грн партійних коштів на потреби армії”, — наголосила Шуляк.

Народна депутатка підкреслила, що ніколи не хотіла і не прагнула у будь-який спосіб образити жодного з захисників України. 

“Як і багато хто з нас, я сьогодні не в окопах під обстрілами. Але про те, як воно там — бачила на власні очі, знаю з перших вуст. І якщо якісь мої вчинки або слова чимось образили бійця, я прошу вибачення. Я точно цього не хотіла, не планувала і не прагнула. А якщо це так було сприйнято — перепрошую. 

Я — як і усі ми — у вічному боргу перед військовими і волонтерами, які стоять на захисті нашої держави, нашої країни, нашого життя. Триста днів. Тримаймося. Разом”, — завершила голова “Слуги народу”.

Нагадаємо, раніше в мережі розгорнулася дискусія стосовно законопроєкту №5655, нещодавно ухваленого Верховною Радою. Щоб особисто пояснити деталі цього документу та впроваджуваної ним містобудівної реформи Олена Шуляк прийшла у лікарню до пораненого воїна, який публічно критикував ініціативу. Проте натомість цей візит викликав подальші дискусії в українському інформпросторі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини