Головна Новини Суспільство Війна з Росією Штурм росіян на Харківщині провалився (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Штурм росіян на Харківщині провалився (ВІДЕО)

«Спартан» знищив техніку та взвод піхоти окупантів

сьогодні, 16:54
Поділіться публікацією:

На Харківському напрямку противник здійснив чергову спробу штурму та намагався просунутися до українських позицій малими групами. Втім, завдяки діям воїнів "Спартану" російський штурм не вдався. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію оперативно-тактичного угруповання "Харків".

Штурм росіян на Харківщині провалився (ВІДЕО)

Ілюстративне фото

Аеророзвідники бригади виявили переміщення особового складу противника та миттєво нанесли вогневих уражень ударними дронами та скидами з БПЛА.

Унаслідок влучної роботи штурм росіян зупинено. Ворог втратив техніку, зокрема БМП, та взвод піхоти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Розвідники знищили ворожий літак Ту-134 (ВІДЕО)

У ніч з 12 на 13 жовтня 2024 року в росії згорів літак Ту-134, що належав до 117-го військово-транспортного авіаполку збройних сил держави-агресора. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України зранку 14 жовтня, інформує портал "Коментарі".

Нищівна пожежа спалахнула на російському військовому аеродромі “орєнбурґ-2”, де базувався Ту-134. Такі радянські борти використовуються, зокрема, для транспортування керівного складу міністерства оборони рф. "ГУР МО України нагадує ― кожен злочин проти українського народу матиме належну відплату", – зазначили у розвідці.

Читайте також: ГУР руками українських підпільників знищило окупантів у тимчасово окупованому Мелітополі

1 жовтня 2024 року, у День захисників та захисниць України,  поблизу заводу автотракторних запчастин у тимчасово окупованому Мелітополі вибухнув автомобіль ВАЗ 2110. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки МОУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини