Штабу окупантів у Мелітополі більше немає: у Генштабі розкрили подробиці

У Запорізькій області ворог продовжує зазнавати втрат

Українські захисники продовжують знищувати живу силу противника. У Запорізькій області ворог продовжує втрачати своїх солдатів та офіцерів. Так ЗСУ завдали прицільного удару по штабу російських окупантів у Мелітополі. Знищено багато живої сили та техніки РФ. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляється в оновленому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

"За уточненою інформацією, 15 листопада у Мелітополі наші воїни знищили штаб одного з ворожих підрозділів", - зазначили українські військові.

У Генштабі також поінформували про те, що внаслідок дій Сил оборони в районах населених пунктів Кінські Роздори, Владівка та Благовіщенка було знищено: 2 склади боєприпасів; дві одиниці БМ-21 "Град"; зенітний ракетний комплекс С-300

Крім того, ворог втратив близько 100 людей загиблими та пораненими.

У зведенні також йдеться, що минулої доби підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка та Білогорівка Луганської області та Верхньокам'янське, Соледар, Невельське, Мар'їнка та Первомайське у Донецькій області. Ворог не припиняє обстрілювати позиції ЗСУ та населені пункти неподалік лінії зіткнення.

Російські окупанти завдали 4 авіаційних та 6 ракетних ударів, здійснили понад 40 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Крім того, на ракетний удар зазнали об'єкти цивільної інфраструктури міста Запоріжжя.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація без істотних змін. Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів з боку Білорусі територією України.

На інших напрямках ворог здійснював обстріл.

Читайте також на порталі "Коментарі" - війна в Україні затягується: чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими. Експерти розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.

Раніше "Коментарі" писали – обстріл України та падіння ракети у Польщі: про що говорить те, що сталося, – як розуміти мляву реакцію НАТО.