Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу вимагає взяти Вугледар за будь-яку ціну, - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу вимагає взяти Вугледар за будь-яку ціну, - Генштаб

У вищому військовому керівництві РФ назріває конфлікт

6 березня 2023, 11:23
Поділіться публікацією:

У вищому військовому керівництві Російської Федерації назріває конфлікт через значні втрати та відсутність реальних досягнень на фронті. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

Шойгу вимагає взяти Вугледар за будь-яку ціну, - Генштаб

Шойгу вимагає взяти Вугледар за будь-яку ціну

"У лютому поточного року путін присвоїв командуючому східним військовим округом Мурадову звання генерал-полковника за доповідь про нібито “успіхи” 155 бригади морської піхоти на Вугледарському напрямку. Зараз шойгу вимагає від генерала відпрацювати звання та взяти місто за будь-яку ціну, — йдеться в повідомлені Генштабу ЗСУ. -  За наявною інформацією, керівництво бригади та військовослужбовці відмовляються знову йти в безглуздий наступ, у який їх відправляє безталанне керівництво – йти на штурм добре укріплених позицій ЗС України без будь-якого забезпечення та підготовки.

Загалом, протягом минулої доби противник завдав 31 авіаційний  та 8 ракетних ударів по Україні. Здійснив 72 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Загроза завдання Росією подальших ракетних ударів є високоймовірною по всій території України.

Сьогодні ж стало відомо про візит до Києва прибічників мирних переговорів з Путіним, а також про поточну ситуацію в Бахмуті — значна частина міста під контролем України.

"Українські війська тримають більшу частину міста, включно з центром, — написав український журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Фейсбук. — Хоча деякі наші підрозділи з міста вивели, але це скоріше питання ротації, а не загальний наказ на відхід. Тут все ще продовжує вести бойові дії значна кількість наших військ. Є і люди і техніка. Ворог захопив східну частину міста до річки Бахмутка. Основний удар росіян йде не у місті, а з півночі в обхід міста. Боротьба йде за шлях постачання, який залишається. Цей шлях знаходиться під обстрілами противника. Ворог  спонукає наші війська до виходу з Бахмута, оскільки створена реальна загроза оточення. Але ворог наступає повільно, і тому українське командування  впевнено, що ще є можливості деякий час втримувати шляхи відходу, збиваючи темп просування та завдаючи ще більше втрат росіянам".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини