Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу розповів, скільки резервних полків у РФ набрали для війни з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу розповів, скільки резервних полків у РФ набрали для війни з Україною

Шойгу похвалився формуванням дев'яти резервних полків для "СВО"

5 жовтня 2023, 15:58
Поділіться публікацією:

У РФ сформували 9 резервних полків для війни проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу, повідомляє Міноборони РФ.

Шойгу розповів, скільки резервних полків у РФ набрали для війни з Україною

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

"Якщо повертатися до контрактників, у нас, як це і було вирішено Генеральним штабом РФ, сформовані по кожному угрупованню резервні полиці. На сьогоднішній день (Ред. – 5 жовтня 2023 року) у нас дев'ять резервних полків, які готуються, і йде їхнє природне, постійне поповнення", – зазначив Сергій Шойгу.

Він також похвалився, що нібито завдання Путіна виконане і російська армія зміцнилася за рахунок добровольців, поповнення яких становило 38 тисяч.

За словами міністра, до російської армії продовжують іти люди, які мотивовані та готові до виконання бойових завдань. Хтось уже має бойовий досвід, тому що багато добровольців, завершивши піврічний контракт, повертаються на другий, а є ті, хто повертається втретє.

Міноборони окупантів повідомляє, що Шойгу перевірив роботу з бойової підготовки резервних полків на полігонах Південного військового округу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про те, що російський диктатор Володимир Путін тепер робить ставку у війні на виснаження України, а також на те, що ключові країни-партнери Києва втомляться від війни та перестануть надавати українцям необхідну допомогу, кажуть уже не лише у нашій країні, а й за кордоном. Причому британський політолог Марк Галеотті взагалі заявляє, що Путін хоче "вічної" війни з Україною, сподіваючись таким чином продовжити контролювати росіян, посилювати репресії. І навряд чи випадково на цьому тлі з'являються повідомлення, що вже у листопаді Путін, який править РФ понад 20 років, оголосить про рішення балотуватися на новий президентський термін (під вибори у березні 2024 року). Що можна зараз сказати про становище Путіна? Чи ризикне він балотуватися знову? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 жовтня 2023, 15:19

Маразм Байден помилився зробивши ставку на корумпованого Брехуна. Тоталітарні країни не тільки не ослабли, вони зміцнились об'єднавшись. Зараз набирають обертів. Вони захищають своє майбутнє і права. На відміну від розкрадачів з вимкненими юдейською пропагандою мізками, вини воюють за збереження рабського старого.


Новини