Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу побував на тимчасово окупованій території України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу побував на тимчасово окупованій території України: подробиці

Пропагандисти зняли сюжет, як Шойгу побував на командному пункті окупантів в Україні

25 жовтня 2023, 10:12
Поділіться публікацією:

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу побував на одному із командних пунктів російських військ на тимчасово окупованій території України. Російський генерал літав туди під час "робочої поїздки". Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал Міноборони Росії.

Шойгу побував на тимчасово окупованій території України: подробиці

Сергій Шойгу. Фото: GettyImages

Російські пропагандисти не вказують, де саме побував Шойгу, але зазначають, що нібито міністр відвідав один із передових командних пунктів Південно-Донецькому напрямку.

Традиційно повідомляється, що Сергію Шойгу доповіли про обстановку на фронті, а також про дії противника.

У сюжеті акцентовано увагу на тому, що на фронті в окупантів побільшало безпілотників, які російські офіцери активно застосовують проти противника. Також йшлося про те, що штурмові групи окупантів у взаємодії із розвідувально-вогневими комплексами намагаються видавити українських захисників із опорних пунктів та захопити нові позиції.

Ще однією з тем, яку обговорив Шойгу з офіцерським складом, стала підготовка військ на фронті до осінньо-зимового періоду.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ситуація на фронтах російсько-української війни і довкола неї залишається вкрай складною. Українські воїни мають певні успіхи на півдні, тоді як армія агресора продовжує самогубні атаки на Авдіївському напрямку, штурмує позиції Сил оборони України в районі Куп'янська. При цьому навряд чи така активізація випадково збіглася із загостренням на Близькому Сході, де також проглядається російський слід. Дедалі частіше звучать думки про глобалізацію конфлікту, про те, що всі війни зараз, по суті, є однією спільною – протистоянням демократій та диктатур. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" думками щодо загострення на українському фронті та у світі загалом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрий

25 жовтня 2023, 09:37

Дядя, когда ви здохнете?


Новини