Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу намалював нереальні втрати ЗСУ за січень
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу намалював нереальні втрати ЗСУ за січень

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу розповів, що росіяни змогли нібито знищити за перший місяць 2023 року понад 300 українських танків.

7 лютого 2023, 13:51 comments3573
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський міністр оборони Сергій Шойгу під час свого виступу розповів про втрати України за січень. Росіяни нарахували, що ЗСУ за один місяць втратили нібито понад 300 танків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання УНІАН.

Шойгу намалював нереальні втрати ЗСУ за січень

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу. Фото з відкритих джерел

Росіяни вчергове вигадують цифри для свого населення. Міністр оборони РФ Шойгу повідомив, що Україна зазнає значних втрат та додав, що Росія нібито змогла знищити понад 200 безпілотників та майже 350 танків.

"Попри безпрецедентну військову допомогу з боку західних країн, противник зазнає значних втрат. Тільки за перший місяць поточного року вони склали понад 6500 військовослужбовців, 26 літаків, 7 вертольотів, 208 безпілотних літальних апаратів", — повідомив Шойгу та додав, що був знищений ще 341 танк.

Також російський військовий у своєму виступі вказав ще кілька пропагандистських тез, що нібито ЗСУ вчиняє міжнародні злочини в Україні, проте Шойгу не розповів про російські злочини. Окрім того, міністр оборони також не вказав кількість втрат з боку Росії.

Згідно зі статистикою Генштабу України у січні росіяни втратили близько 30 танків та 5510 одиниць особового складу. А з початку війни українські бійці змогли знищити понад 3245 (за останню добу одразу +14), а також 133190 російських військових (за останню добу +1030).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські військові ліквідували елітного російського офіцера з 14-ї окремої бригади спеціального призначення ЗС РФ Сергія Полякова.

Також "Коментарі" писали про те, що США готує удар по російському алюмінію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини