Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шольц сподівається на перемогу Трампа на виборах: ЗМІ дізналися причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц сподівається на перемогу Трампа на виборах: ЗМІ дізналися причину

Пишуть, що Шольц міг би уявити себе в образі рятівника Європи від "ворога Трампа".

25 січня 2024, 20:52 comments1006
Поділіться публікацією:

Німецький канцлер  Олаф Шольц має таємні надії   на перемогу  екс-президента Сполучених Штатів  Дональда Трампа  під час виборів в Америці, що  пройдуть у листопаді 2024 року.

Шольц сподівається на перемогу Трампа  на виборах: ЗМІ дізналися причину

Олаф Шольц (фото з відкритих джерел)

Таку думку  озвучив німецький політичний експерт Вернер Патцельт  для  коментаря BILD.

Як він стверджує, чим гірше буде належати до Європи президент Сполучених Штатів, тим більше  йому знадобиться  досвідчений керівник Німеччини. Ця  обставина гарантуватиме  Шольцу  переобрання  осінню 2025 року.

"У внутрішній політиці "образ ворога" у вигляді Трампа окрилює [Шольца], особливо всередині його власної партії та серед традиційних виборців СДПН", — говорить експерт.  

Патцельт додав, що  цей німецький політик  може  уявити себе, як рятівника Європи від "ворога Трампа" і  тому можливо використовуватиме  озвучене протиставлення в процесі  підготовки до майбутньої  виборчої компанії в  Європарламенті.

Як  пише видання, президентство Трампа посилюватиме  запит в Німеччині на кандидатуру "досвідченого канцлера", це збільшуватиме шанс Шольца та його партії на збереження влади після  проведення парламентських виборів у 2025 році.

Але   колишній керівник  Мюнхенської конференції з безпеки  та німецький дипломат Вольфганг Ішингер попереджує, що політичний курс Трампа поки що не визначено.

"Я настійно рекомендую не впадати в стан шоку до виборів у листопаді, як кролик перед змією, щодо того, чи США скоротять свою підтримку України при президентові Трампі.

Пригадаймо: не Барак Обама і не Джо Байден були перші, хто погодив  відправити  до  України летальну зброю. Це сталось  під час президентства Дональда Трампа", – нагадує  Ішингер.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи можуть переговори з РФ зупинити війну в Україні

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини