Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шольц розповів, який сигнал Європа та США мають надіслати Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц розповів, який сигнал Європа та США мають надіслати Путіну

Олаф Шольц вказав на надії Путіна у війні в Україні та закликав надіслати сигнал російському президенту від США та Європи.

6 лютого 2024, 13:13
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц закликав зробити усе можливе, щоб надії Путіна на перемогу у війні в Україні не здійснились. За словами Шольца Європа та США мають надіслати відповідний сигнал президенту Росії.

Шольц розповів, який сигнал Європа та США мають надіслати Путіну

Канцлер Німеччини Олаф Шольц. Фото з відкритих джерел

Олаф Шольц у Берліні зустрівся з французьким прем'єр-міністром Габріелем Атталем. Під час спільної пресконференції Шольц закликав США та Європу продовжити підтримувати Україну.

"Я дуже виступаю за те, щоб США і Європа і всі країни Європи зробили такий внесок, щоб надії російського президента пересидіти, не здійснилися. Це дуже очевидно: він сподівається, що настане час, і ми не захочемо продовжувати. А сигнал США і Європи в його бік має бути такий: це не спрацює", — сказав Олаф Шольц.

Габріель Атталь підтримав Шольца та заявив, що Франція буде підтримувати Україну. Прем'єр-міністр також вказав, що наразі в ЄС є питання щодо обсягів допомоги та типу озброєнь, які відправляють Україні.

9 лютого Шольц виступить у Вашингтоні. Очікується, що канцлер Німеччини закличе американських політиків розблокувати пакет допомоги Україні. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що республіканці вирішили розділити пакет допомоги Україні та Ізраїлю та проголосувати за фінансову допомогу останнім. У Білому домі негативно відреагували на такі дії республіканців,

Також "Коментарі" писали про реакцію спікера Конгресу США Майка Джонсона на змінений пакет допомоги Україні, який запропонував Сенат США. За його словами республіканці не підтримають допомогу Україні за новим законопроєктом, який буде "мертвим" після потрапляння в Конгрес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини