Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шокуючий прогноз: скільки військових Кім Чен Ин може кинути на війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шокуючий прогноз: скільки військових Кім Чен Ин може кинути на війну в Україні

КНДР не збирається повертати своїх військових назад, їх будуть кидати у найжорстокіші штурми

сьогодні, 10:11
Поділіться публікацією:

Військовий експерт, полковник запасу СБУ та фахівець із військової контррозвідки Михайло Притула наголосив на необхідності нарощування військової потужності України у зв'язку з потенційною загрозою, яку може становити велика кількість військових сил КНДР. Зокрема, про це він заявив в ефірі телеканалу "Еспресо".

Шокуючий прогноз: скільки військових Кім Чен Ин  може кинути на війну в Україні

Війська КНДР

За його словами, якщо простежити історію Північної Кореї, то стає очевидним, що без підтримки Радянського Союзу ця держава не змогла б існувати. Москва, каже експерт, постійно підтримувала її з моменту окупації корейського півострова наприкінці Другої світової війни і під час корейської війни. Фактично, вся історія КНДР – це проект радянської розвідки та Москви, а сама країна завжди була союзником Росії, додав Притула.

Він також нагадав, що іранська ядерна програма була розроблена за участі північнокорейських фахівців, тому нинішнє залучення військових сил КНДР на боці Росії не є несподіванкою.

За його словами, це було передбачувано, оскільки вони діють як єдиний організм вже 60-70 років. Тобто, підкреслив експерт, мова не йде про новий союз, він існує давно.

Михайло Притула також зазначив, що міжнародні партнери мають відреагувати на присутність північнокорейських військових у конфлікті.

"Транзит північнокорейських солдатів — це транзит в одну сторону. Ніхто їх повертати за 10 тисяч кілометрів назад не буде. Їх будуть кидати на найсуворіші штурми, тобто це розхідний матеріал. Їм не треба платити та взагалі нічого не треба давати. На жаль, це призведе до того, що нам потрібно збільшувати військову потужність, оскільки велика кількість живої сили, яка буде перти, — це дуже важке навантаження. Армія Північної Кореї досить велика, і має значний мобілізаційний ресурс. Тобто вони можуть за наказом спокійно кинути до мільйона солдатів", — припустив Притула.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в США відреагували на інформацію про військових КНДР на війні в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини