Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шмигаль відповів, коли буде примирення з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль відповів, коли буде примирення з Росією

Український міністр вважає, що в найближчі десятиліття на примирення з Російською Федерацією не слід очікувати та вказав на кроки, які необхідно зробити РФ.

26 лютого 2023, 14:49
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль вважає, що для примирення Російська Федерація має змінитись та стати більш демократичною. На думку Українського міністра в найближчі 100 років на примирення не слід очікувати. Про це повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на Урядовий портал.

Шмигаль відповів, коли буде примирення з Росією

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Фото з відкритих джерел

Під час розмови з німецькими журналістами видання Focus прем’єр-міністр України Денис Шмигаль відповів, коли слід очікувати миру між двома країнами.

"Примирення, співпраця – ні, не в найближчі сто років. росія повинна спочатку змінитися, бути демократизованою, демілітаризованою і денуклеаризованою", — повідомив український міністр.

Також Денис Шмигаль поділився думками, як роззброїти Російську Федерацію. Прем’єр-міністр зазначив, що є багато варіантів прискорити процес демілітаризації РФ, зокрема це санкції, військова допомога Україні, конфіскація активів Російської Федерації та відмова від співробітництва з країною агресором. Шмигаль вважає, що такі дії можливі, адже минулого року світ змінився та почав допомагати Україні протистояти російській агресії.

"Минулий рік показав, що світ може дуже швидко робити речі, які раніше здавалися неможливими", — говорить міністр та додає, що подальшою перспективою є навчання та підготовка українських пілотів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем’єр-міністр України Денис Шмигаль пояснив, як уряд закриє дефіцит бюджету в 38 млрд.

Також "Коментарі" писали про заступника начальника ГУР МО Вадима Скібіцького, який повідомив, коли і де Україна перейде в контрнаступ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 лютого 2023, 15:14

Що і треба було довести: вони зацікавлені в тривалому конфлікті. Сучасний бородатий шут Балакірєв, при дворі, ні, не Петра 1, - у дворі маразму Байдена - світова зірка протягом конфлікту. Поки у владі Зе, миру не буде.


Новини