Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Шахеди» атакували Прикарпаття: пошкоджено критичну інфраструктуру
commentss НОВИНИ Всі новини

«Шахеди» атакували Прикарпаття: пошкоджено критичну інфраструктуру

Під час повітряної тривоги Прикарпаття зазнало ворожої атаки

26 вересня 2024, 08:44
Поділіться публікацією:

Сьогодні вночі в Івано-Франківській області ворог атакував об’єкт критичної інфраструктури, попередньо, БпЛА типу "Shahed". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію голови Івано-Франківської ОДА Світлани Онищук.

«Шахеди» атакували Прикарпаття: пошкоджено критичну інфраструктуру

Іллюстративне фото

Частина міста частково залишилася знеструмленою. Енергетики вже працюють над відновленням енергопостачання. Для ліквідації наслідків на місце події оперативно прибули всі відповідні служби. Пожежу, яка виникла на місці падіння, ліквідовано. На щастя,  минулося без постраждалих.

"Вкотре закликаю усіх жителів краю не нехтувати сповіщеннями про повітряну тривогу, бо ворог не припиняє спроб знищити нашу інфраструктуру", – наголосила голова ОДА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти масово скидають КАБи на Запоріжжя: наслідки

Вчора ввечері окупанти завдали п'ять авіаударів (попередньо – КАБами) по території Запоріжжя та Запорізького району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Запорізької ОВА Івана Федорова та Нацполіції.

Вісім людей поранені внаслідок нічного обстрілу Запоріжжя. Внаслідок одного з ударів по вибуховою хвилею та уламками пошкоджений багатоквартирний будинок. Ще одне влучання відбулося поруч із приватним будинком.

Росіяни поцілили по житловій забудові та території одного з промислових підприємств. Понівечені приватні будинки. На місцях працюють поліцейські, вибухотехніки, парамедики поліції, рятувальники та інші профільні служби.

Спочатку повідомлялося, що поранення дістали  четверо жінок, двоє чоловіків та 14-річний хлопчик. Двоє поранених під час нічного ворожого обстрілу — у лікарні. Чоловік у тяжкому стані, жінка в стані середньої тяжкості. Пізніше загальна кількість поранених зросла до 8 людей. Жахливі фото – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини