Головна Новини Суспільство Війна з Росією Севастополь атакували бойові дрони: у ЗСУ відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Севастополь атакували бойові дрони: у ЗСУ відреагували

Командування ЗСУ уважно стежить за подіями у тимчасово окупованому Криму

29 жовтня 2022, 12:00 comments4735
Поділіться публікацією:

Російські окупанти заявили про причетність безпілотників ЗСУ до "атаки" на окупований Севастополь. Голова прес-центру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк потролила росіян припущенням, що це були "бойові комарі". Як повідомляє видання "Коментарі", свою заяву вона зробив в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Севастополь атакували бойові дрони: у ЗСУ відреагували

Атака дронів. Фото: з відкритих джерел

Наталя Гуменюк зазначила, у командуванні уважно стежать за тим, що відбувається, оскільки це перебуває у їхній зоні відповідальності.

"Ми готуємо офіційну відповідь, яку буде наповнено фактами. Напевно, це і є бойові комарі, які так турбують російську владу", — додала Гуменюк.

Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення Росія, використовуючи пропагандистські меседжі, постійно звинувачує Україну у використанні біологічної зброї та різних фантастичних розробок.

Так, одного разу російські пропагандисти заявили, що Україна використала "на користь військово-біологічної програми" птахів із заповідника "Асканія-Нова".                                                                                                      

Російський диктатор Володимир Путін заявив територію України "перетворили на полігон для біологічних експериментів".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Штайнмаєр та Шольц активніше заговорили про підтримку України: як це вплине на перебіг війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло — журналісти рейтингового видання "Spiegel" дізналися, що за кілька тижнів до нападу на Україну Кремль розглядав варіанти завдання ядерного удару по Німеччині .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини