Головна Новини Суспільство Війна з Росією Серйозні зміни на полі бою на користь України: у Міноборони назвали терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

Серйозні зміни на полі бою на користь України: у Міноборони назвали терміни

Міністр оборони Резніков висловив упевненість, що Україна отримає більше систем великої дальності.

15 липня 2022, 15:12
Поділіться публікацією:

У російсько-українській війні очікуються серйозні зміни на користь України. Це може статися вже до кінця цього року. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю виданню "Financial Times" заявив міністр оборони Олексій Резніков.

Серйозні зміни на полі бою на користь України: у Міноборони назвали терміни

РСЗО HIMARS. Фото: Twitter А. Резніков

З обережним оптимізмом міністр оборони України заявив, що до кінця цього року контрнаступ ЗСУ може дати очікуваний позитивний результат для українців. Наступ українських захисників може стати тим самим переломом у війні, про який давно говорять і який давно прогнозують.

Рєзніков зазначив успішну роботу українських військових на американських HIMARS, уточнивши, що завдяки точним ударам за останні кілька тижнів росіяни не дорахувалися в Україні десятки складів із боєприпасами. Причому удари було завдано в глибокому тилу противника. У результаті артилерії ворога почало працювати набагато складніше.

На думку Олексія Резнікова, американські партнери побачили, що передача Україні РСЗВ HIMARS не призвела до ескалації війни, а лише посилила ЗСУ. Тому тепер варто очікувати, що такого озброєння в української армії побільшає. Зокрема, Україна отримає не лише РСЗВ із дальністю стрільби до 80 км, але РСЗВ із дальністю стрільби до 300 км.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи готовий світ вибачити українцям борги: чому Київ тягне із запитанням — що стоїть на кону.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Угорщина заявляє про військовий сценарій на випадок НП та захист 150 тисяч мешканців Закарпаття. При цьому в Угорщині заявляють, що не хотіли б скачуватися в українсько-російську війну, але якщо бойові дії наблизяться до їхніх кордонів, то у них не залишиться вибору.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини