Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сенцов сказав, коли Україна здобуде перемогу і зробив тривожне попереджання
commentss НОВИНИ Всі новини

Сенцов сказав, коли Україна здобуде перемогу і зробив тривожне попереджання

Припинення вогню на фронті у наслідок якихось домовленостей не зупинить війну

сьогодні, 15:02
Поділіться публікацією:

Український кінорежисер, сценарист і військовий Олег Сенцов поділився своїми міркуваннями щодо майбутньої перемоги України, застерігаючи, що вона може відрізнятися від очікувань багатьох людей. Зокрема, про це він сказав під час інтерв'ю для Армія TV.

Сенцов сказав, коли Україна здобуде перемогу і зробив тривожне попереджання

Олег Сенцов

Сенцов наголосив, що вірить у перемогу України, але підкреслив, що вона може не відповідати звичним уявленням. За його словами, багато хто мріє про символічні сцени, як-от танки на Червоній площі або переможні колони через Перекоп під пісню "Воїни світла". Проте, за його словами, реальність може бути зовсім іншою, і важливо усвідомлювати, що перемога має різні форми.

"Все може бути не так. Перемога може бути не скоро. Перемога може бути не військова. Вона може бути не така приємна, як однозначна перемога над фашистською Німеччиною. Перемога може бути дуже різна", — сказав Сенцов.

На його думку, станом на сьогодні ані Україна, ані Росія не здатні здобути перемогу виключно військовим шляхом. Він припускає, що можуть бути якісь домовленості, наприклад, припинення вогню. Втім, додає він, це не означатиме, що війна завершиться.

"Тільки коли імперія зруйнується, перестане існувати в тому вигляді, в якому є зараз, звільнить землі, які вона окупувала в України, у Молдови, у Грузії, а ще у Японії, у Німеччині, Фінляндії, тоді ми відновимо свій кордон. Тоді настане наша остаточна перемога. І оце повне відновлення буде через якісь певні договори з якимось новим "правлінням Росії" через якісь 30 років. Буде це перемога? Так", — сказав Сенцов.

Щодо повернення Криму, то на думку Сенцова, частина його населення зазнала впливу російської пропаганди, але це не повинно бути перешкодою.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що диктатор Путін нажалівся учасникам саміту БРІКС на те, що Україна, буцімто, не хоче вести з РФ переговори про припинення війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини