Головна Новини Суспільство Війна з Росією Секретну зброю США знайшли в Україні, експерти роздумують над нею
commentss НОВИНИ Всі новини

Секретну зброю США знайшли в Україні, експерти роздумують над нею

Незвичайна знахідка в Україні.

22 вересня 2022, 12:44 comments2602
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Біля берегів Криму виявили загадковий військовий плавзасіб, який можливо таємно доставили українській армії партнери з США. Про це повідомляє видання, яке спеціалізується на військово-морській техніці Naval News.

Секретну зброю США знайшли в Україні, експерти роздумують над нею

Ілюстрація бойогово катера. Naval News

Дивний транспортний засіб, фото якого ви можете побачити нижче, було знайдено на пляжі біля російської військово-морської військової бази в Севастополі. Це більш ніж за 250 км від підконтрольної Україні території. Техніка одразу привернула увагу військових експертів, оскільки вони не впевнені що це таке.

Компанія Naval News, яка аналізує флот, зазначає, що машина невелика, але побудована так, щоб мати високу швидкість і маневреність.

Експерти видання зазначають, що всередині знаходиться боєголовка, яка є основним озброєнням цього безпілотного катера. У Naval News припускають, що це вибухонебезпечний катер, завдання якого вразити ціль на воді. Таке завдання плавзасіб може виконати за допомогою різних датчиків, які розміщені на техніці.

Видання переконане, що це секретна зброя США, яка не  зазначена в звітах по поставках зброї в Україну. На початку вторгнення РФ в Україну США завило, що надасть Україні "безпілотні засоби берегової оборони".

Ці транспортні засоби призначені для захисту узбережжя, і буде краще, якщо я не говоритиму більше, — сказав представник Пентагону у квітні.

Такі слова однозначно наводять на думку, що йшлося про техніку, яку Пентагон хотів зберегти в таємниці.

Аналітики Naval News говорять, що вони не впевненні на всі 100%, що це обладнання, яке відправили в Україну США, але припускають, що на цей момент це найбільш розумна теорія.

Naval News додає, що таємний безпілотний катер вже дослідили росіяни, потім вивели його в море та знищили в результаті контрольованого вибуху.

Раніше "Коментарі" писали про підготовку росіян до випробування ракети, яку називають "летючим Чорнобилем".

Також "Коментарі" повідомляли, що друг Путіна лякає Європу ядерною зброєю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини