Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що з контрнаступом після російського ракетного обстрілу: у Міноборони дали відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Що з контрнаступом після російського ракетного обстрілу: у Міноборони дали відповідь

Заступник міністра оборони заявив, що російські ракетні обстріли протягом останніх тижнів не вплинули на час початку довгоочікуваного контрнаступу.

3 червня 2023, 16:37
Поділіться публікацією:

Ракетні атаки та удари БПЛА по Україні справді є безпрецедентними, але вони ніяк не вплинули на плани з контрнаступу ЗСУ. Як передає портал "Коментарі", про це у розмові з журналістом Reuters заявив заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов.

Що з контрнаступом після російського ракетного обстрілу: у Міноборони дали відповідь

Заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов. Фото: із відкритих джерел

"Їх (Ред. – росіян) головна мета – зупинити наш контрнаступ і націлитись на центри прийняття рішень", — сказав Гаврилов.

За його словами, інтенсивне використання Росією балістичних ракет у травні "останнім стратегічним засобом" і зазначив, що системи протиповітряної оборони нашої країни були "більш ніж на 90% ефективними" проти цих атак.

Володимир Гаврилов зазначив, що Росія робила велику ставку на використання саме балістичних ракет, але в результаті виявилося, що практично всі вони були збиті українською ППО, що дуже здивувало росіян.

За словами заступника міністра, російські ракетні обстріли не вплинули на час початку анонсованого раніше контрнаступу.

"Ніщо не може зупинити наші зусилля, наше бажання та нашу впевненість у тому, що ми здобудемо перемогу у цій війні. Україна почне контрнаступ, маючи намір звільнити наші території цього року", — сказав Гаврилов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський прямо відповів, чи готова Україна до повномасштабного контрнаступу.                                                                                                                                                                                                             

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому битва за Бахмут така важлива перед контрнаступом ЗСУ – що вже показали ці бої.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 червня 2023, 16:03

Контрбліцкриг проведено успішно. Всі завдання найкорумпованішого Брехуна Всесвіту виконано. Натовських лузерів обдурено.


Новини