Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що відбувається в Нью-Йорку: як на бої вплинула зміна тактики ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

Що відбувається в Нью-Йорку: як на бої вплинула зміна тактики ворога

Ворог і надалі намагається захопити Нью-Йорк, наразі там ідуть вуличні бої

13 серпня 2024, 12:17
Поділіться публікацією:

Боєць ЗСУ Євген Ієвлєв, відомий під позивним Шейх, повідомив, що наразі в Нью-Йорку, що на Донеччині, тривають активні вуличні бої. Про це він розповів в ефірі телеканалу "Еспресо".

Що відбувається в Нью-Йорку: як на бої вплинула зміна тактики ворога

Нью-Йорк

Ієвлєв зазначив, що ситуація в Нью-Йорку є надзвичайно нестабільною та складною. На відміну від штурму Авдіївки, де артилерія повністю знищувала навколишню територію, тут бойові дії можуть змінюватися кілька разів на день. Воїни ЗСУ відкидають росіян за дорогу, але ворог щоразу знаходить нові шляхи для проходу. За словами бійця ЗСУ, наразі у Нью-Йорку тривають вуличні бої.

"Але ворог не знищує місто повністю, оскільки це для нього теж дуже погана практика. Росіянам самим потім нема за що триматися. За останній тиждень ситуація змінювалася щонайменше чотири рази", — наголосив Ієвлєв.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ворог хоче за будь-яку ціну вийти на адміністративні кордони Донецької області. Саме в цьому регіоні він сконцентрував свої основні сили, проводить штурм за штурмом та намагається просуватися. Втім, як відзначають експерти, протягом останніх кількох днів просування на Покровському та Торецькому напрямках все ж сповільнилося. Наразі українське командування мінімізувало загрозу обходу та оточення своїх підрозділів, які раніше утримували позиції у східній частині Нью-Йорка й загалом — східніше рубежу Неліпівка — Нью-Йорк.

Втім, поки рано говорити про те, що ворог почне перекидати своїх військових із Донецької області в Курську область, щоб там протистояти наступу ЗСУ. Як вважають експерти, допоки російське командування буде вважати, що воно здатне одночасно — подолати "курську кризу" і вести наступ, наприклад, у бік Покровська, воно буде це робити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини