Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що станеться, якщо влітку РФ досягне успіхів в Україні. Тривожний прогноз від британців
commentss НОВИНИ Всі новини

Що станеться, якщо влітку РФ досягне успіхів в Україні. Тривожний прогноз від британців

Допомога від Заходу не приведе до того, що Сили оборони одразу відвоюють всі втрачені території, про це як повідомляє The Independent, розповів колишній офіцер британської армії Річард Кемп

24 квітня 2024, 14:33 comments2673
Поділіться публікацією:

Річард Кемп вважає, що навіть після отримання допомоги від Заходу Збройні сили України не зможуть перехопити ініціативу на фронті та перейти до активних наступальних дій.

Що станеться, якщо влітку РФ досягне успіхів в Україні. Тривожний прогноз від британців

Війна в Україні

При цьому він підкреслив, що ті боєприпаси, які отримають Сили оборони від Сполучених Штатів та Британії, допоможуть їм лише стабілізувати лінію фронту. Проте, за його словами, військові не зможуть повернути ті території, які зуміли захопити окупанти.

Окрім того, Річард Кемп попередив Україну, якщо країна-агресор зможе досягнути влітку значних успіхів під час своєї наступальної кампанії, то вже до зими у країна Заходу зникне бажання витрачатися на Україну.

Так, підкреслив британський офіцер, нові пакети допомоги від партнерів допоможуть Україні пригальмувати наступ загарбників.

"Вони не дозволять Україні перехопити ініціативу та повернутися до наступу",
- заявив британець.

Нагадаємо, ситуація на фронті є важкою. Окупанти намагаються використати "вікно можливостей", яке закривається із виділенням допомоги від США і тиснуть по всій лінії на фронті. Проти українських військових ворог застосовує усе наявне в нього озброєння включно із хімічним.

Важка ситуація склалася біля Очеретиного, де окупанти зуміли зайти в місто. Деякі експерти навіть заявили про стратегічний прорив ворога, який дозволить вийти на Покровську трасу, яка відкриває дорогу на Дніпро. Саме тому, туди командування ЗСУ почало перекидати резерви. Втім, як відзначають експерти, Очеретине є панівною висотою і населений пункт можна захистити. На їх думку, це буде неодмінно зроблено одразу після того, як в Україну надійде допомога від Сполучених Штатів.

Очікується, що допомога від США буде максимально швидко доставлена в Україну із американських складів, які знаходяться в Польщі та Німеччині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини