Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що не так з Мінветеранів: офіцер назвав важливі проблеми
commentss НОВИНИ Всі новини

Що не так з Мінветеранів: офіцер назвав важливі проблеми

Міністерство ветеранів вкрай негативно зарекомендувало себе під час війни

21 грудня 2023, 21:18
Поділіться публікацією:

Під час повномасштабного вторгнення Росії одним з найгірших та найбільш безтолкових урядових відомств стало Міністерство у справах ветеранів. Про це пише у Telegram заступник 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін, передає портал "Коментарі".

Що не так з Мінветеранів: офіцер назвав важливі проблеми

Офіцер ЗСУ розкритикував Мінветеранів. Фото з відкритих джерел

Офіцер ЗСУ зазначив, що про неефективність Мінветеранів вже давно всім відомо, однак очільник відомства Юлія Лапутіна досі залишається на своїй посаді.

"За останні кілька місяців ветеранська спільнота підняла купу питань, які були провалені Міністерством: від реабілітації воїнів до будівництва військового кладовища. Плюс постійні закордонні відрядження, які не мали жодного реального результату, якісь помічники-уклоністи і т. д. Зараз в медіа вже дуже багато матеріалів, можна більш детально почитати", — розповів Максим Жорін.

Майор ЗСУ переконаний, що Юлія Лапутіна повинна піти у відставку після того, як зарекомендувала себе як неефективний управлінець.

Водночас, відзначив Максим Жорін, замість Лапутіної на посаді міністра "не хотілось би бачити когось просто наступного по списку, кому так само пох*** на ветеранів".

Майор ЗСУ наголосив, що міністром ветеранів має бути реальний представник бойового ветеранського середовища, який розуміє всю проблематику та буде жити цією справою.

"Ветерани — дуже важлива частина українського суспільства, яка стає величезною спільнотою. Ігнорувати її не вийде. З ветеранами потрібно працювати. І не так, як це звикли робити в нашій державі з іншими "категоріями". Наше суспільство буде набагато сильнішим, якщо ветерани займуть місце, на яке заслуговують", — резюмував заступник 3-ї Окремої штурмової бригади.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Державній думі РФ заявили, що у країні зросли ціни на яйця, бо росіяни багато їдять. Відповідну заяву зробив голова комітету парламенту Росії з питань промисловості і торгівлі Володимир Гутенєв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини