Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що буде з Росією після війни: гіпотеза варлордів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде з Росією після війни: гіпотеза варлордів

Український аналітик розглянув можливі сценарії майбутнього для Росії та вказав на найбільш імовірний - гіпотеза варлордів.

8 червня 2023, 13:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український публіцист та політичний аналітик Юрій Богданов запропонував гіпотезу варлордів, як найімовірнішого майбутнього Російської Федерація після програшу у війні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі Богданова.

Що буде з Росією після війни: гіпотеза варлордів

Російські військові. Фото з відкритих джерел

Політичний аналітик перераховує ряд можливих сценаріїв майбутнього Росії після війни. Зокрема вказує, що сьогоднішній режим у РФ може зберегтись та перетворитись на аналог КНДР. Іншим варіантом може бути розпад Росії з утворенням багатьох незалежних республік. Найменш ймовірним Богданов вказує на сценарій, коли Росія пройде процес демократизації та нормалізації.

Разом з тим Юрій Богданов висуває гіпотезу варлордів, яку називає найбільш реалістичним варіантом розвитку Росії. Політичний аналітик проводить паралелі з подіями сторічної давнини, які відбувались у Китаї. Після революції 1911 року Китай пережив кілька криз, а регіональні та військові еліти захоплювали під свій контроль ключові економічні пункти та логістичні вузли. Богданов зазначає, що між російськими елітами наростає конкуренція та проявляється фракційність. Такі характеристики все більше нагадують "гниття Китаю" на початку минулого століття.

"Російські силові структури дуже специфічно влаштовані і дуже кланові за своєю суттю. ФСБ, армія, федеральна служба охорони (особиста гвардія Путіна). Власні армії є не тільки у Пригожина і Кадирова, ними поступово обростають ресурсні державні корпорації (та й приватні), регіональні еліти і чим далі йде війна, тим більше зброї буде осідати в тилу у оточення потрібних людей", — вважає Богданов.

Політичний аналітик вказує, що такі найманці у Китаї являли собою слабоорганізовані банди грабіжників, які при першій нагоді дезертирували, або грабували власну країну. Таким чином, Китай перетворився на повністю "розорену та знекровлену країну", що на думку Буданова слід очікувати і в Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про висновки експерта щодо посилення співпраці Ірану та Росії та чи буде Тегеран відправляти танки до Москви.

Також "Коментарі" писали, що Євген Пригожин розповів про можливий план Росії з використанням ядерної зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/yb_ua/3603
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини