Що буде після атаки на Міноборони РФ: у ГУР заінтригували заявою

Атаки в кіберпросторі Росії продовжуватимуться, кажуть у розвідці

Україна продовжує кібератаку на серверах Міноборони РФ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомив Суспильному представник ГУР Міноборони України Андрій Черняк. Він пояснив, якою є мета кібератаки.

"Кібератака триває. Ми зараз знімаємо інформацію, яка нам потрібна для того, щоб потім її проаналізувати та передати підрозділам Сил безпеки та оборони України для подальшої поразки тих цілей, які вказані у документах на цих серверах", - заявив Андрій Черняк.

За його словами, атаки в кіберпросторі Росії продовжуватимуться й надалі. Представник ГУР назвав такі сервери та мережі законними цілями для українських кіберфахівців та Сил безпеки та оборони.

Читайте також на порталі "Коментарі" - наприкінці 2022-го та на початку 2023-го начальник української військової розвідки Кирило Буданов активно давав інтерв'ю, надаючи прогнози того, що станеться у війні проти Росії. Тепер же в інтерв'ю "Financial Times" головний розвідник України відмовився давати військовий прогноз на 2024 рік, але висловив сподівання, що успіхи Сил оборони будуть більшими, ніж у росіян. Кирило Буданов заявив, що українські воїни зможуть стримати тиск російських окупантів. Але інші прогнози голова ГУР відмовився давати.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Кирило Буданов натякнув, що навіть із постачаннями з Північної Кореї в Росії можуть початися проблеми зі снарядами.