Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Щільної" ППО в Україні немає ніде: у Повітряних силах розповіли, чи є в країні захист
commentss НОВИНИ Всі новини

"Щільної" ППО в Україні немає ніде: у Повітряних силах розповіли, чи є в країні захист

Ігнат заявив, що Сили оборони України мають готуватись до атак РФ по критичній інфраструктурі та по стратегічних об'єктах

6 листопада 2023, 21:55
Поділіться публікацією:








На території нашої країни "щільної" ППО в цей час нема  ніде, повідомив  спікер командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат сьогодні, 6 листопада,  коментуючи удар  держави-агресорки  РФ по місту  Одеса та Одеському регіоні.

"Щільної" ППО в Україні немає ніде: у Повітряних силах розповіли, чи є в країні захист

ППО в Україні (фото з відкритих джерел)

"Щільної" ППО зараз немає фактично ніде, так, щоб і муха не пролетіла. Постійно посилюється ППО", —  розповів  Ігнат  під час ефіру телемарафону "Єдині новини".

Як він стверджує, "щільність" – це, передусім, захист підприємств критичної інфраструктури, сюди входять: об'єкти енергетики, паливно-енергетичного сектору, в південному регіоні — це підприємства портової  та продовольчої інфраструктури.

В південних регіонах країни  ефективно діють так звані мобільні вогневі групи. Речник каже, що  військові Сил оборони України мають підготуватись до ворожих атак  по об’єктам критичної інфраструктури та по стратегічних об'єктах.

"Потроху надходить допомога, потроху заходять нові номенклатури озброєння, які раніше ми не бачили", —  підсумував він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів, що потрібно для пришвидшення контрнаступу ЗСУ. Для пришвидшеного контрнаступу ЗСУ потрібно ППО. Адже РФ сьогодні контролює українське небо. Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

За словами президента Зеленського, поки росіяни контролюють, а в України нема достатньо захисту, то ЗСУ не можуть просуватися швидко вперед. Тож український президент закликав партнерів дати нам ППО на зиму.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що РФ втратила стратегічний об'єкт системи ППО на заході Криму.  Українські захисники успішно вразили стратегічний об'єкт системи ППО росіян у тимчасово окупованому Криму. Також 25 жовтня ЗСУ знищили систему стратегічної ППО С-400 біля тимчасово окупованого Луганська.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини