Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ще одна країна хоче прийняти радикальне рішення щодо біженців з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна країна хоче прийняти радикальне рішення щодо біженців з України

Українські біженці в Нідерландах щомісяця отримують від 280 до 380 євро у вигляді витрат на проживання

29 лютого 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

Депутати в Нідерландах виступають, щоб припинити  частину пільг для українських біженців,  інформує Dutchnews

Ще одна країна хоче прийняти радикальне рішення щодо біженців з України

Українські біженці в Нідерландах (фото з відкритих джерел)

"Українці, які втекли після російського вторгнення два роки тому, отримали спеціальний статус біженців, що дає їм ті самі права жити і працювати, що й громадяни ЄС", – написало  видання.

В публікації зазначено, що українці  мають від держави від 280 до 380 євро, як компенсацію  витрат на проживання. Далі, коли  українські біженці   будуть працевлаштовані, виплати повинні припинитись. Але, представникам  місцевої  влади непросто контролювати цю процедуру. Депутати заявляють, що держава  повинна  контролювати цю  процедуру і "попросити"  вже працевлаштованих українських біженців  сплачувати за деякі послуги самим. 

"Українці, які тут працюють, повинні зробити свій внесок у власне житло. Це те, що мають робити шукачі притулку та люди, які отримують пільги. До українців треба ставитися, так само як до всіх інших у цій країні", –оприлюднило  видання слова  депутатки Каті Пірі. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що політик, який переміг на виборах у Нідерландах накинувся на українських біженців. Політик з Нідерландів, що здобув перемогу у виборах,  Герт Вілдерс  розкритикував  українських біженців. Він  переконаний, що українці втікають не тому, що бояться  війни, а прибувають  тільки через безкоштовне житло та робочі місця. 

Далі він  продовжив, що через українців "Нідерланди знову стали сільським дурником Європи". Як свідчить статистика,  з 24 лютого 2022 року Нідерланди  дали дозволи приблизно 140 тисячам  біженців з України. Загалом, саме населення  цієї країни становить  приблизно 18 мільйонів чоловік.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини