Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ще один український актор підтримав Путіна та війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один український актор підтримав Путіна та війну в Україні

Віталій Гогунський підтримав війну в Україні

2 лютого 2023, 21:55 comments6571
Поділіться публікацією:

Ексзірка  кіносеріалу "Універ" Віталій Гогунський, що  родився в Україні, як виявилось, нікому не потрібний зараз  в Росії  і  тепер  прислужує  Кремлю. Актор підтримав  кремлівську  агресію і вже побував на окупованій Донеччині.

Ще один український актор підтримав Путіна та війну в Україні

Віталій Гогунський (фото з відкритих джерел)

Як йшлось  під час ефіру телеканалу FreeДом, зірка серіалу не зважає на те, що родом з Кременчука, який  влітку минулого року  окупанти  потужно обстрілювали, він  вихваляє злочинний кремлівський режим.

При цьому,  після завершення серіалу  "Універ" про нього починають забувати. Покликали  тільки  для інтерв'ю, щоб обговорювати  подробиці скандального  розлучення. Опісля  зіркової  популярності, що приніс  серіал, актору  непросто звикнути  до реальності, що про нього починають забувати.

З причини відсутності роботи в кіноіндустрії,  Гогунський прийняв рішення  поміняти професію  і спробувати себе в ролі співака. Але цей задум не  приніс  успіху. Тому тепер актор "світиться" на телеекранах і пропагує  російські наративи.

"При цій владі у мене все в житті виходить, все складається", — розповів опальний актор.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка заявила, що готова з сином їхати на війну в УкраїнуКіноакторка з РФ Наталія Бочкарьова, яку глядачі знають, як Дашу Букіну з фільму "Щасливі разом", зараз  вже не має такої  популярності, як було. Як вона  зізналась, коли завершувались зйомки  серіалу, акторка мала можливість  заробити до 10 тисяч доларів за зміну. Тепер вона тільки про це  мріє. Як йшлось  під час ефіру телеканалу FreeДОМ, щоб мати можливість заробляти якісь гроші, акторка прийняла рішення  поїхати  на територію тимчасово окупованого  Криму. Бочкарьова там грає  ролі у виставах. Ще російська акторка  вже кілька разів   навідувалась до  Донецька  та  Луганська. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алина

2 лютого 2023, 22:51

[url=https://twitter.com/LexxEagle]Twitter[/url] https://society.comments.ua/ https://society.comments.ua/


Новини