Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ще один російський актор їде вбивати українців: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один російський актор їде вбивати українців: подробиці

Ігор Скляр знімався в українському кіно, але він вирішив поїхати на війну проти України

29 вересня 2022, 21:08 comments3933
Поділіться публікацією:

Російський артист, який виконав відому раніше пісню "Комарово", Ігор Скляр їде на війну в Україну. Зовсім скоро він вступить до лав окупантів та піде на фронт. Про це сам путініст розповів у коментарі російським ЗМІ.

Ще один російський актор їде вбивати українців: подробиці

Актор Ігор Скляр (фото з відкритих джерел)

Попри те, що Скляр знімався в українських стрічках, зокрема у фільмі "Бережіть жінок", 64-річний актор вирішив поїхати на війну, щоб вбивати мирних жителів України.

Скляр заявив, що  через три дні поїде на навчання, а потім й на війну.

"У нас навантаження через три дні. Ешелони в Ростов, екіпірування, потім місяць навчання і вперед на барикади!"- сказав Скляр росЗМІ.

Відомо, що Ігор Скляр ще у 2014 році підтримав війну на Донбасі та анексію Криму. Після чого, у 2016 році його внесли в базу "Миротворець". А після цьогорічного повномасштабного вторгнення РФ артист ще й підтримав вбивчу війну Кремля проти України.

 Окрім цього, він неодноразово публічно заявляв, що не вважає Україну незалежною країною. 

 Ігор Скляр найбільше відомий за роллю у фільмі "Ми з джазу", де він виконав пісню "Комарово". Також він знімався у таких стрічках як "Про віру", "МУР. Третій фронт",  "Анна Павлова", "Подвиг Одеси", "Рататуй".

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що зірковий путініст готовий поїхати на війну проти України. Популярний російський співак Тіматі, який всіляко підтримує режим російського президента Володимира Путіна, але любить західні автомобілі, одяг дорогих брендів і розкішне життя, заявив про готовність воювати проти України. На своїй сторінці в Instagram він розповів, що зараз перебуває в Москві і, на відміну від багатьох інших росіян, не планує нікуди мігрувати, оскільки його місце в країні-агресора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Zmey Gorynych

29 вересня 2022, 20:26

Ігор Скляр найбільше відомий за роллю у фільмі "Ми з джазу", де він виконав пісню "Комарово". Виправьте, у фільмі не було такої пісні :))


Новини