Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ще не все втрачено": у Зеленського прокоментували ситуацію в Авдіївці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ще не все втрачено": у Зеленського прокоментували ситуацію в Авдіївці

В ОПУ не вважають ситуацію в Авдіївці безнадійною

10 лютого 2024, 20:09
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк закликав дочекатися військового аналізу поточної ситуації в Авдіївці Донецької області від нового Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського перед тим, як робити передчасні висновки, що "все втрачено".

"Ще не все втрачено": у Зеленського прокоментували ситуацію в Авдіївці

За Авдіївку тривають бої. Фото з відкритих джерел

"Росія накопичує ресурс, який не шкода. Вона витрачає на те, щоб йти вперед дрон, снаряд і мобілізованого. При чому у такій послідовності: спочатку витратимо багато мобілізованих, потім додатково витратимо снаряди, а в кінці витратимо дрон", — розповів Михайло Подоляк.

Радник голови ОПУ наголосив, що тактика залишення населених пунктів один за одним буде невдалою, а українські генерали приймають рішення про відхід, виходячи з мінімізації людських втрат.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що незважаючи на жахливі жертви, російська армія, схоже, наблизилася до взяття міста Авдіївка Донецької області, пише The Telegraph. Видання зазначає, що минулого тижня російські війська досягли зруйнованих околиць Авдіївки, що змусило мера Віталія Барабаша визнати ситуацію в місті критичною. Видання пише, що у випадку, якщо росіяни захоплять місто, виникнуть запитання про те, чи слабшають Збройні сили України, зокрема, через зменшення підтримки Заходу.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що якщо не буде нових поставок, запаси ракет для української протиповітряної оборони закінчаться у березні. Американське видання The New York Times пише, що українські системи протиповітряної оборони, які мають вирішальне значення для захисту цивільного населення від російських ракет, можуть залишитися без ракет вже у березні, якщо РФ продовжуватиме обстріли міст. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 лютого 2024, 20:36

От якби сформували частини з юдейців! Навіть не повністю, хоча б частково, в пропорції як у житті - тоді б і подивились. Тому що у юдейців інші, більш важливі, конституційні обов'язки. Вони знадобляться після війни, для відродження населення, тобто - запліднення українок. Якщо ті не погодяться, як в нацистській Германії: "Хочу дитину від Фюрера Ze, Янелохів, Янетряпок", можна коліна прострілювати або м'якше: штрафувати, рахунки блокувати, позбавляти прав на працю і лікування, ... Обрізані, понад усе! Вже zginęła Україна!

фєдя

10 лютого 2024, 20:33

Гаранти, виконайте Будапештський меморандум.


Новини