Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ще на одному напрямку критична ситуація: ворог намагається перерізати автошляхи
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще на одному напрямку критична ситуація: ворог намагається перерізати автошляхи

Росіяни планують зайти на околиці Седидового, щоб перерізати автошляхи

сьогодні, 09:48
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують сильні накати та мʼясні штурми у районі Цукуриного та на саме село, відзначає воєнкор Богдан Мірошніков.

Ще на одному напрямку критична ситуація: ворог намагається перерізати автошляхи

Війна в Україні

"Мають успіхи і там, і там", — відзначив він.

За його словами, основна задача російських окупантів — це просування вздовж залізниці на Вишневе та західні околиці Селидового, щоб перерізати два з трьох автошляхів, які ведуть до міста та залишаються під контролем.

"Ще один шлях (і головний, траса Селидове-Покровськ) ворог намагатиметься перерізати просуванням від Новогродівки та Маринівки. Запасний варіант — це обхід Лисівки з південного заходу та захоплення Даченського. Це поки у ворога не виходить, ту ділянку наші воїни тримають міцно!" — відзначив Мірошніков.

Щодо ситуації у Вугледарі, то за словами Мірошнікова, ситуація там, дійсно, критична.

"В цілому місто вже під контролем ворога, але той мішок на самому Вугледарі не закінчується", — додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Вугледарі, дійсно, склалася критична ситуація. 1 жовтня аналітичний ресурс DeepState заявив про вихід українських військових з Вугледару.  Військовослужбовці 72-ї ОМБр повідомили, що частина міста досі перебуває під контролем українських сил, а вони самі не отримували наказу про вихід з Вугледару. При цьому український лейтенант з позивним "Алекс" вказує, що точка неповернення щодо ситуації у Вугледарі сталась близько тижня тому. За словами офіцера, командирам за Вугледар "треба було думати раніше", коли почався "кіпіш на флангах". Однак військовий вказує, що "якщо всіх пацанів ложити в одному місці, коли обстановка критична та невигідна, то наступні рубежі не буде кому тримати". 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини