Головна Новини Суспільство Війна з Росією СБУ проводить черговий обшук українського волонтера, цього разу навідались до Олександра Антонова
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ проводить черговий обшук українського волонтера, цього разу навідались до Олександра Антонова

СБУ проводить обшук у волонтера, громадськість критикує дії служби.

17 вересня 2022, 18:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

СБУ знову переслідує волонтерів та проводить обшуки. 17 вересня працівники української служби безпеки завітали з обшуком до Олександра Антонова. Про це повідомляє колишній народний депутат Олександр Черненко на своїй сторінці у Facebook.

СБУ проводить черговий обшук українського волонтера, цього разу навідались до Олександра Антонова

СБУ проводить обшук українського волонтера Олександра Антонова. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Олександр Черненко, СБУ не засвоїли обурення від суспільства й надалі переслідує українських волонтерів. Черненко заступається за Антонова та говорить, що волонтер з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну був у лавах ТерОборони, а також доставляв гуманітарну допомогу в постраждалі міста Київщини, насамперед це Бородянка, Гостомель та Буча.

Далі колишній депутат у своєму пості критикує керівника СБУ Артема Бондаренка, який завідує Києвом та областю. За словами Черненка, той просидів перші дні війни у Львові. Та говорить, що варто такі зусилля направляти на пошуки коригувальників вогню, колаборантів та представників проросійських партій в Україні. Далі він повідомляє, що для СБУ головні вороги сьогодні це церква та волонтери.

Черненко наголосив, що українська громадськість запам’ятає такі кроки службовця СБУ.

Українське суспільство і раніше категорично не сприймало несправедливість з боку влади і та силовиків. А зараз — і поготів. Відповідати доведеться дуже скоро. – написав колишній депутат Олександр Черненко.

Це вже не перші обшуки волонтерів, які проводять українські служби безпеки, раніше, 8 вересня вони навідались у помешкання волонтерів Святослава Літинського та Назарія Островського, які проживають у місті Львів.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляли про те, що заблокували дві ботоферми в Україні.

Також, "Коментарі" писали, що син відомого адвоката втік за кордон прикинувшись волонтером. 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини