Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розвідники розповіли, де Росія може почати новий наступ та як довго триватиме війна
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідники розповіли, де Росія може почати новий наступ та як довго триватиме війна

Росія не здатна проводити одночасно великий стратегічний наступ на 2-3 напрямках, заявив Скібіцький

23 березня 2023, 19:23 comments15674
Поділіться публікацією:

Українські та литовські розвідники переконані, що російських ресурсів вистачить ще на 2 роки війни проти України. Таку заяву зробив  в інтерв’ю РБК-Україна представник ГУР Вадим Скібіцький.

Розвідники розповіли, де Росія може почати новий наступ та як довго триватиме війна

Триває російсько-українська війна (фото з відкритих джерел)

За його словами, окупанти можуть воювати  ще у 2023-му та 2024-му роках.

"Це — якщо ми говоримо про конвенційну війну. А якщо посилити санкції, то цей запас буде ще меншим",- сказав він.

Але  у ГУР не вірять, що РФ сьогодні вдасться розпочати наступ ще на якихось напрямках, крім тих, де вона вже активізувала свої сили з лютого.  Мова  йде про Куп'янський, Лиманський, Бахмутський, Авдіївський, Шахтарський напрямки.

На думку розвідника, можливості РФ цього не дозволяють, адже досі не виконані плани з захоплення Донбасу.

"Ще на початку вторгнення стало очевидно, що Росія не здатна проводити одночасно великий стратегічний наступ на 2-3 напрямках – це неможливо. Це досвід року війни. Херсонська і Запорізька області, Крим – там росіяни готуються до оборони. Ми це бачимо. А що стосується тих напрямків, які ви назвали – це кроки до виконання того завдання, яке вони не виконали – вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей", — відповів він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що американський сенатор розкритикував союзника США по НАТО. Сенатор США та голова Комітету із закордонних справ Сенату Боб Менендес різко розкритикував Туреччину та її політику щодо розширення НАТО, відносини з Грецією та Кіпром та порушення прав людини. Американський політик вважає, що така країна не має права отримувати сучасні літаки від США. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини