Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розвідники розкрили причину, чому у Росії зараз відбувається «маленький траур»
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідники розкрили причину, чому у Росії зараз відбувається «маленький траур»

У Росії дуже болісно сприймають будь-яку інформацію із приводу постачання Україні західної зброї, про це в коментарі «Еспресо» заявив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов. Це означає, що спецслужби РФ погано працюють

13 березня 2024, 17:43
Поділіться публікацією:

Як відзначив Андрій Юсов, в Росії надзвичайно болісно сприймають інформацію про те, що Україна отримає зброю від своїх західних союзників.

Розвідники розкрили причину, чому у Росії зараз відбувається «маленький траур»

Андрій Юсов

За його словами, кожне таке повідомлення в Кремлі сприймають, як "маленький траур". Окрім того, там вважають, що якщо Київ отримує зброю, отже недопрацьовують російські спецслужби.

"Хтось не отримає підвищення, нагороди, і чергових зірочок",
— підкреслив Юсов.

Як підкреслив представник розвідки, агенти російських спецслужб працюють над тим, аби не допустити надання Україні військової допомоги. За його словами, в РФ дуже уважно стежать за цією темою.

Як підкреслив Юсов, російські спецслужби намагаються на Заході проводити диверсії, щоб розхитати міжнародну коаліцію, яка підтримує Україну. При цьому розвідник підкреслив, що у росіян наразі це погано виходить.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російський диктатор Володимир Путін заявив, що ані постачання західної зброї Україні, ані надсилання до неї військових західних країн не змінять ситуацію на полі бою і аж ніяк не завадять проведенню так званої "спеціальної воєнної операції".

Окрім того, відомо, що нещодавно президентом Чехії Петером Павелом була створена так звана "снарядна коаліція", яка збирала гроші для того, аби закупити для ЗСУ необхідні боєприпаси. Як повідомив президент Чехії, йому вдалося зібрати необхідну суму для придбання 800 тис. снарядів для України. Петер Павел припустив, що уже в найближчі тижні снаряди, які були придбані для Сил оборони за межами Європейського Союзу, почнуть надходити в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини