Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розконсервовує резерви. РФ перекинула в Крим десятки радянських танків
commentss НОВИНИ Всі новини

Розконсервовує резерви. РФ перекинула в Крим десятки радянських танків

РФ змушена все частіше застосовувати на полі бою застарілу техніку

23 лютого 2024, 21:35
Поділіться публікацією:

На залізничну станцію у тимчасово окупованому місті Євпаторія, яке знаходиться в Криму, з Росії привезли велику кількість радянських танків Т-62.

Розконсервовує резерви. РФ перекинула в Крим десятки радянських танків

Ворог завіз у Крим десятки Т-62. Фото з відкритих джерел

За інформацією партизанського руху спротиву "Атеш", доставлені з Росії танки розвантажили у Євпаторії на станції Товарна.

За даними партизанського руху, до Євпаторії прибуло понад 30 танків радянських типу Т-62. Відповідні танки вироблялися до 1975 року. Раніше ці танки були зняті з озброєння російської армії.

У повідомленні руху "Атеш" зазначається, що успішні дії ЗСУ на фронті змушують росіян розконсервувати свої резерви. Наголошується, що відсутність нових зразків танків на полі бою та заміна їх старими танками не суттєво посилить вогневу міць окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія не виключає, що російська армія може здійснити новий масштабний наступ. Давид Арахамія визнав, що Україні буде непросто відбити великий наступ російських загарбників, зважаючи на дефіцит боєприпасів та особового складу в українській армії. Він визнав, що українська влада зробила помилку, коли напередодні війни не вірила у широкомасштабне вторгнення РФ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що наприкінці березня Силам оборони України катастрофічно не вистачатиме артилерійських снарядів, прогнозують американські посадовці. Через дефіцит боєприпасів наприкінці березня для українських військ настане "вирішальний момент", якщо Конгрес США до того часу не схвалить законопроєкт про продовження макрофінансової допомоги для України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/atesh_ua/3637
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини