Розбіглися як мурахи: українські військові атакували російську базу (ВІДЕО)

В Донецькій області українські військові влучили у скупчення російських окупантів.

У мережу потрапила вдала атака українських військових, які влучили по російській базі в Донецькій області. Після атаки велика кількість росіян в паніці залишає військовий об’єкт та тікає.

Представник Зеленського Михайло Подоляк стверджу, що наразі Україна не почала великий контрнаступ, а лише перевіряє слабкі місця в російській обороні, які згодом використає для атаки. Таким чином у мережу почали потрапляти нові удари українських військових по росіянах.

На відео, яке оприлюднив у Twitter народний депутат Юрій Мисягін видно кадри з вдалою атакою українських сил по російській базі, що розташована на південь від тимчасово окупованого Донецька. Запис демонструє, що росіяни, яким вдалось вижити після удару у паніці залишають базу.

Відео з українською атакою по місцю скупчення російських солдатів можна переглянути нижче:

"Щось дуже потужне прилетіло в розташування російських окупантів десь на теренах Донецької області. Судячи з багатьох орків, що розбігаються, - відпрацьовують у правильне місце у правильний час", - пише Мисягiн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни запустили ракету з зенітно-ракетного комплексу ТОР і таким чином намагались завдати удару по українських позиціях, або збити ракети ЗСУ. Однак російська ракета піднялась в повітря, зробила коло та влучили по позиціях російської армії. Відповідне відео потрапило в мережу.

Також "Коментарі" писали про російську пропаганду, яка намагалась видати знищений російський танк за український. На оприлюдненому відео їх видала одна деталь, яка вказала, що знищений танк та екіпаж був російським.