Головна Новини Суспільство Війна з Росією РосЗМІ стверджують, що в РФ готуються захопити Харків. Що задумав ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

РосЗМІ стверджують, що в РФ готуються захопити Харків. Що задумав ворог

Російське видання «Верстка» з посиланням на свої джерела в адміністрації президента та Міноборони РФ стверджує, що Росія планує оточити і захопити Харків. Начебто для цього почали збирати війська

22 березня 2024, 15:27 comments3540
Поділіться публікацією:

За інформацією росЗМІ, Кремль начебто планує захопити Харків, але без суттєвого руйнування міста. Для цього його планують оточити. Щоб досягнути таких цілей загарбникам потрібно додатково створити угрупування на 300 тис окупантів. Саме тому, підкреслює видання, в Росії готують нову мобілізацію.

РосЗМІ стверджують, що в РФ готуються захопити Харків. Що задумав ворог

Армія РФ

Російські журналісти стверджують, що брати Харків можуть відправити тих військових, які зараз знаходяться у Білгороді. На їх місце планують поставити строковиків.

Також мобілізацію планують посилювати за рахунок резервістів. Говорять, що строковиків також будуть змушувати підписувати контракти з Міноборони РФ.

При цьому видання стверджує, що у Росії зараз не все так добре з мобілізацією, як було ще рік тому. Говорять, що росіяни перестали рватися на фронт в Україну.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що за інформацією командувача Сухопутних військ Олександра Павлюка, Росія почала роботу над створенням нового угрупування чисельністю більше як 100 тисяч військових. Їх можуть використати для поповнення втрат в Україні. Хоча, як додав Павлюк, не виключено, що на початку літа Росія може піти у наступ на одній із ділянок фронту.

При цьому, як відзначав військовий оглядач Олександр Коваленко, на даний момент у країни-агресора немає сил для того, щоб захопити Харків. За його словами, щоб оточити Суми чи Харків, окупантам потрібно не менше 400-500 тисяч військових. Якщо ж загарбники втягнуться у міські бої, то ця чисельність військ повинна бути вищою. Експерт радив українцям не панікувати із приводу інформації щодо захоплення Харкова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини