Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російського політика знайшли мертвим на Донбасі: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Російського політика знайшли мертвим на Донбасі: що відомо

Російські ЗМІ повідомляють, що Новіков зник після обстрілу 10 липня під Шахтарськом

15 серпня 2022, 18:07 comments1628
Поділіться публікацією:

На Донбасі загинув заступник голови громадської палати Алтайського краю та голова місцевого союзу ветеранів Афганістану Євген Новіков. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію українського журналіста Андрія Цаплієнка у Телеграмі та ЗМІ Алтаю. 

Російського політика знайшли мертвим на Донбасі: що відомо

Евген Новіков (фото з відкритих джерел)

Російські ЗМІ повідомляють, що російський політик зник після обстрілу 10 липня під Шахтарськом. Він нібито приїхав на окупований РФ Донбас як волонтер, з "гуманітарною місією". Але його останки знайшли лише зараз. А інфікувати його змогли тільки по черепу.

Про те, що російського політика знайшли мертвим на Донбасі також підтвердив журналіст Андрій Цаплієнко.

"Не склалося з кар'єрою на чужий землі. Напевно повітря українське не підійшло, чи вода",- написав він

 Відомо, що 52-річний російський політик після повернення з війни в Афганістані працював в оперативно-пошуковому відділі карного розшуку УВС Алтайського краю. А ще — брав участь в "контртерористичній операції на Північному Кавказі”. Наразі він очолював виконком алтайського осередку “Російської спілки ветеранів Афганістану”.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що навіщо Росія скуповує зірок ГоллівудуМинулого тижня зірка американських бойовиків та майстер бойових мистецтв Стівен Сігал з'явився у відео, знятому у зруйнованій будівлі у Оленівці, де тримали українських військовополонених. Сігал звинуватив Україну у військовому злочині, підкріплюючи докази російських окупантів про те, що бомбардування Оленівки – нібито справа рук ЗСУ, і назвав українських військових нацистами. Актор планує зняти документальний фільм про війну на Донбасі, вважаючи, що зможе змінити ставлення до неї. На його думку, здебільшого журналісти нібито висвітлюють її некоректно.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини