Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російського агента, що «працював» на західній Україні затримали силовики
commentss НОВИНИ Всі новини

Російського агента, що «працював» на західній Україні затримали силовики

Контррозвідники Служби безпеки затримали ще одного ворожого поплічника у ході багатоетапної спецоперації на заході України

2 січня 2023, 15:39
Поділіться публікацією:

Рашистського поплічника, що з перших днів війни працював на ворога – спочатку на Донбасі, потому – у Львові, затримали силовики, пишуть "Коментарі". Зрадником виявився житель Донеччини, який після початку повномасштабного вторгнення передавав інформацію представнику терористичної організації.

Російського агента, що «працював» на західній Україні затримали силовики

СБУ затримала на Львівщині російського агента

За інформацією Служби безпеки України (СБУ), з початку активних бойових дій він збирав розвіддані про місця розташування та переміщення підрозділів Сил оборони України на Лиманському напрямку. А згодом прокремлівський прихильник перебрався на Львівщину, де продовжив розвідувально-підривну діяльність.

Використовуючи статус внутрішньо переміщеної особи, тепер затриманий, оселився поблизу одного з енергетичних об’єктів. Чоловік продовжив свою зрадницьку діяльність: збирав інформацію для ворожої спецслужби. Втім, співробітники СБУ викрили поплічника ворога на спробах прихованого збору і передачі відомостей через "зв’язкового" у лавах терористичних угруповань "днр".

Під час оперативних заходів у зловмисника знайшли мобільний телефон із листуванням з ворогом. Слідчі СБУ повідомили йому про підозру за вчинений злочин. А суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, як писали "Коментарі", СБУ повідомила про підозру одного з мерів. міському голові Полтави Олександру Мамаю повідомлено про підозру про несанкціоноване поширення інформації про розміщення підрозділів ЗСУ, скоєне в умовах воєнного стануМамай ніби то оприлюднив інформацію про формування у Полтаві нової військової частини із зазначенням адреси штабу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини