Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський пропагандист проти ядерного удару РФ по Україні: він назвав шокуючий аргумент
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський пропагандист проти ядерного удару РФ по Україні: він назвав шокуючий аргумент

Пропагандист з РФ Сергій Мардан заявив, що не підтримує вибір третини росіян, які хочуть ядерного удару по Україні.

8 липня 2024, 12:10 comments3400
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot









Відомий російський пропагандист Сергій Мардан відреагував на результати опитування, які показали, що третина росіян підтримує ядерний удар по Україні. Мардан розкритикував таку ідею та заявив, що Україну не можна атакувати ядерною зброєю. Свою позицію російський пропагандист пояснив несподіваним чином.

Російський пропагандист проти ядерного удару РФ по Україні: він назвав шокуючий аргумент

Російський пропагандист Сергій Мардан. Фото з відкритих джерел

Сергій Мардан прокоментував результати опитування "Левада-Центру", які засвідчили, що 34% громадян Росії виправдовують ядерний удар по Україні. За його словами, він проти ядерної атаки, оскільки вважає, що Україна є частиною Росії.

"Якщо думати раціонально, я взагалі, по життю так думаю – ніякої України немає. Це частина Росії, яка в силу різних обставин була відторгнута від "історичної Росії". Російський народ виявився розділений. Йому нав'язали якусь дивну ідентичність, це відбувалось досить довго – 70 років влади СРСР та 30 років після розпаду Радянського Союзу", — говорить російський пропагандист.

Далі Мардан заявив, що росіяни не будуть використовувати ядерну зброю по території РФ, тому не варто нею атакувати  Україну.

"Територія Харкова, Дніпра, Херсону, Запоріжжя, Києва, Чернігова – це все Росія. Вам же не спаде на думку, сказати, якщо завтра почнуться хвилювання якісь, якісь екстремісти щось зроблять в Ярославлі та Костромі, то ви ж не запропонуєте шандарахнути по цих містах ядерною зброєю?", — сказав Мардан.

Запис заяви Сергія Мардана опублікувала Джулія Девіс – засновниця Russian Media Monitor – організації, яка перевіряє заяви російської пропаганди.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент РФ Дмитрій Медвєдєв погрожує почати світову війну та завдати ядерний удар по кількох країнах.

Також "Коментарі" писали про російського пропагандиста Володимира Соловйова, який заявив, що Росія буде набагато жорсткішою та окупує Німеччину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини